Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUPROF SA, unul dintre sponsorii importanti ai evenimentului BAU_Digital 2021
ALUPROF SA, unul dintre sponsorii importanti ai evenimentului BAU_Digital 2021
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 01 Apr 2021 06:03
Compania Aluprof SA, unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de sisteme de aluminiu, a participat in perioada 13-15 ianuarie 2021 la targul international din domeniul constructiilor BAU_Digital 2021, fiind, in acelasi timp, unul dintre sponsorii acestui eveniment inovator.
Editia din acest an a expozitiei s-a desfasurat online, din cauza pericolului epidemiologic, organizatorii si expozantii fiind constransi de pandemie sa renunte la forma traditionala de prezentare si sa transforme integral participarea intr-una virtuala. Participatii - 247 de companii din 29 de tari - au avut posibilitatea sa se informeze in siguranta despre cele mai inovatoare produse si solutii din domeniul constructiilor, prin intermediul platformei online dedicate. Pentru vizitatori, organizatorii au asigurat accesul gratuit, doar cu conditia inregistrarii in sistem. Datorita acestui lucru, fiecare utilizator inregistrat a putut folosi liber platforma MyBAU, iar cu ajutorul acesteia, a stabilit intalniri cu expozantii sub forma de videoconferinta si a participat la prezentarile programate de produse. In plus, vizitatorii au primit acces la catalogul firmelor participante la targ, la proiectele si produsele lor. Prin intermediul instrumentului online mentionat anterior, utilizatorii au putut de asemenea sa participe la seminariile organizate de Messe Munchen. In programul conferintelor au fost abordate cele mai importante subiecte de actualitate, precum digitalizarea, provocarile legate de schimbarile climatice, resurse si reciclarea, constructiile rezidentiale ale viitorului si impactul pandemiei asupra arhitecturii si urbanizarii.
Prezenta firmei Aluprof SA la expozitie s-a desfasurat sub sloganul „Let’s build a better future”, pentru a incuraja partenerii sa construiasca impreuna un viitor mai bun. Reprezentantii companiei au prezentat in cadrul a noua seminarii web abordarea producatorului de sisteme de aluminiu in ceea ce priveste conceptul de proiectare si constructii responsabile si au expus, in premiera, cel mai importante sisteme si inovatii Aluprof. „In timpul prelegerii pe care am sustinut-o, am abordat responsabilitatea tripla a business-ului Aluprof - pentru mediu, societate si economie. Consideram ca dezvoltarea sustenabila si lantul de distributie reprezinta viitorul domeniului constructiilor. In acest sens, am prezentat beneficiile care decurg din proiectarea «cladirilor verzi» si impactul acestora asupra arhitecturii oraselor contemporane. In prezentarile noastre, am inspirat auditoriul cu proiectele internationale la care au fost utilizate sistemele Aluprof, precum Mennica Legacy Tower din Varsovia, SARA Kulturhus - cladirea zgarie-nori din lemn si aluminiu din Suedia sau 61 Ninth Avenue din Manhattan, New York”, a precizat Aleksandra Baksik, Brand & Sustainable Development Manager in cadrul Aluprof SA si unul din lectorii de la expozitia din acest an.
In prezentarile sale, Aluprof SA a prezentat cele mai populare si mai avansate sisteme de tamplarie din aluminiu din punct de vedere tehnologic. Un interes sporit a suscitat si solutia MB-104 PASSIVE - sistemul de ferestre si usi cu cel mai mare nivel de izolare termica din portofoliul nostru si care indeplineste toate cerintele impuse elementelor utilizate in constructiile pasive. In ceea ce priveste produsele destinate fatadelor, specialistii Aluprof au expus caracteristicile celor mai populare produse: sistemul montant-traversa MB-SR50N si versiunile cu nivel crescut de izolare termica (MB-SR50N HI si MB-SR50N HI+), precum si varianta estetica a acestora - MB-SR50N EFEKT -, ce permite obtinerea unui efect de panou unitar de sticla din exterior. De un interes deosebit s-au bucurat si prezentarile referitoare la sistemele de aluminiu cu protectie la fum si incendiu, care au un rol important in protectia cladirilor si proiectarea in tehnologia BIM. Informatii suplimentare, www.aluprof.eu 
 
SISECAM
athena_370px
2021-video-fer
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE