Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 03 August 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ANALIZA: Piata sistemelor din aluminiu - marcata de fluctuatii ale cererii
ANALIZA: Piata sistemelor din aluminiu - marcata de fluctuatii ale cererii
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 01 Apr 2020 06:33
Cele mai recente date care indica situatia actuala a segmentului de piata specific furnizorilor de profile din aluminiu folosite la fabricarea de tamplarie termoizolanta si la executia fatadelor cortina arata ca agentii economici semnificativi, cuprinsi in cadrul unei liste extinse de firme, au raportat din nou afaceri in crestere puternica (pentru a doua oara dupa 2014), in ultimul an pentru care exista date financiare complete. Astfel, in randul agentilor economici respectivi s-au consemnat inca o data fluctuatii deosebite ale activitatii, comparativ cu operatorii altor sectoare din bransa de ferestre. Tendinta este oarecum atipica, daca se ia in considerare faptul ca principalii indicatori macroeconomici din sectorul constructiilor de cladiri nerezidentiale (unde se folosesc cu precadere elemente de anvelopare de acest tip) indica un regres al volumului de lucrari, urmat de o crestere care a insemnat finalizarea perioadei de recesiune, dar care a adus piata la un nivel de baza destul de redus, insa considerat a fi relativ satisfacator.
De asemenea, ca urmare a actualei crize provocate de pandemia mondiala, declarata de OMS, cu virusul de tip SARS Covid-19, orice estimare actuala, cu privire la impactul negativ asupra sectorului national de constructii, in ansamblu, este hazardata, dar se pot lua in considerare, in cea mai pesimista varianta, o reintrare a pietei in starea de recesiune tehnica si o diminuare anuala de pana la -50%.
Analiza include si opiniile reprezentantilor unor companii specializate, precum Alumil Rom, Alukonigstahl Romania, Cortizo, Etem Romania, Alfa Best Real Line - Ecosfera Plast, Ally-Met Technology, Aluprof System, Cicavien, Reynaers Aluminium si Worm.
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
deceuninck_belgium

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE