Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Dezvoltarea logisticii, o preocupare principala pe termen scurt
BITT-BAU: Dezvoltarea logisticii, o preocupare principala pe termen scurt
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 09 Iul 2019 06:10
Compania Bitt-Bau „continua si anul acesta dezvoltarea de produse inovatoare in domeniul sigurantei, atat pentru echiparile ferestrelor, cat si pentru cele ale usilor, precum si in domeniul elementelor de feronerie necesare constructiilor speciale, cum ar fi usi rezistente la foc, antipanica etc.”, dupa cum precizeaza Mihai Mitrea, directorul comercial al firmei.
„In 2018, cererea de produse specifice a inregistrat o stabilizare valorica, dar s-a remarcat o crestere sensibila in zona echiparilor pentru usi si ferestre cu siguranta ridicata, evolutie ce s-a produs pe fondul dezvoltarii operatiunilor de export ale clientilor proprii. In acest context, in 2018 am inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 4,7 milioane de euro, iar pentru 2019 ne propunem obtinerea unei noi majorari cu aproximativ 10% a veniturilor. Ca principal trend de dezvoltare pe care tehnicienii companiei il urmeaza si il dezvolta, putem mentiona faptul ca acestia elaboreaza permanent oferte tehnice cu produse inovatoare, menite sa raspunda, in acelasi timp, cerintelor pietei, dar si celor venite din partea producatorilor nevoiti sa se alinieze unui grad tot mai mare de automatizare a productiei de ferestre si usi. Nu in ultimul rand, dezvoltarea serviciilor logistice reprezinta o preocupare de baza a conducerii companiei, pe termen scurt. Ca perspectiva de dezvoltare, in general, cred in continuare ca adaptarea producatorilor romani la cerintele pietelor externe va reprezenta o nisa de expansiune a afacerilor pe termen lung si care va asigura si evolutia - valorica si calitativa - inclusiv pe plan intern. Cele mai presante probleme ale bransei raman, in continuare, mediul economic incert, dominat de o lipsa importanta de lichiditati pe piata de profil si, nu in ultimul rand, lipsa investitiilor statului in domeniul constructiilor si care atrage dupa sine o scadere in bransa producatorilor de tamplarie termoizolanta pe piata interna”, a adaugat Mihai Mitrea. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro 
 
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE