Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DRUPANEL a initiat noi activitati de productie incepand cu anul curent
DRUPANEL a initiat noi activitati de productie incepand cu anul curent
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Apr 2020 05:00
In trimestrul intai al acestui an, compania Drupanel incepe sa onoreze primele comenzi cu noile utilaje achizitionate in 2019, care au dublat capacitatea de productie a panelurilor ornamentale din PVC, HPL si aluminiu. Si tot pentru anul in curs echipa manageriala a firmei a decis sa faca imbunatatiri in ceea ce priveste materia prima folosita si sa extinda echipa de angajati. „Cresterea nivelului de calitate pentru produsele pe care le oferim ne-a adus o crestere valorica a cifrei de afaceri, care a depasit in 2018 nivelul de 11,7 milioane de lei. Suntem ferm convinsi ca, fara calitate, cantitatea este irelevanta. Consideram ca rabatul de la calitate nu aduce progresul, motiv pentru care nu adoptam aceasta metoda in activitatea proprie, respectiv in ceea ce priveste produsele si serviciile proprii. Sfatuim toti clientii ca, inainte sa investeasca in achizitia de tamplarie termoizolanta, sa se informeze foarte bine in privinta materialelor si a calitatii produselor oferite de firmele specializate”, a precizat Sorin Druta administratorul firmei.
Incepand cu anul 2019 compania Drupanel produce si tamplarie din aluminiu, iar pe segmentul panelurilor, ofera consultanta specializata clientilor, pentru ca acestia sa-si poata alege modelul potrivit in conformitate cu noile tendinte in privinta modelelor si a culorilor, indeplinind, in acelasi timp, solicitari personalizate. Comenzile sunt onorate la nivel national, in mod echilibrat, in toate zonele tarii. Compania are colaboratori fideli de peste 10 ani, multi dintre acestia chiar de la aparitia firmei pe piata de profil, in anul 2004. Informatii suplimentare, la www.dru-panel.ro 
 
SISECAM
RT
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza