Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DRUPANEL: Lansare a unei noi game de paneluri din HPL
DRUPANEL: Lansare a unei noi game de paneluri din HPL
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 15 Apr 2014 13:48
Obiectivul financiar stabilit pentru anul in curs in cadrul companiei Drupanel vizeaza mentinerea cifrei de afaceri la nivelul din 2013, cand vanzarile s-au situat la 6,5 milioane de lei, in pofida blocajului inregistrat in domeniu. Pentru 2014, conducerea firmei are in vedere obtinerea unei usoare cresteri a incasarilor, avand in vedere ca in primele luni ale acestui an a fost depasit numarul de paneluri comercializate, in comparatie cu intervalul similar din 2013 si ca in bransa sunt vizibile usoare semnale de redresare. De altfel, pe tot parcursul recesiunii s-a reusit stabilizarea veniturilor, primul moment in care a fost consemnat un regres al incasarilor fiind anul 2012, dupa perioada de varf din 2004 - 2011. In cele ce urmeaza, managerul firmei, Dana Druta, detaliaza evolutia pietei si aspecte legate de propria activitate.
 
- Cum se desfasoara activitatile de productie in cadrul firmei?
- Principala categorie de produse livrate este reprezentata de panelurile standard din PVC, care contribuie cu 80% la cifra totala de afaceri. Furnizam, de asemenea, sortimente personalizate, cum sunt geamurile sablate, vitraliile, sticla fuzionata si tip cristal (10%), precum si panelurile din HPL, sortimente pe care am inceput sa le producem in luna februarie 2014. Acest material special include mai multe foi tratate intr-o baie de rasini fenolice, care sunt puse ulterior intr-o presa speciala, unde se trateaza termic timp de o ora, la o temperatura de 150°C. Principalele avantaje ale produsului constau in rezistenta mecanica sporita, anduranta la radiatiile ultraviolete si la variatiile de temperatura, absenta puntilor termice, facilitatea procesului de intretinere, caracteristicile optime de termoizolare, paleta coloristica extinsa etc. Dispunem de o capacitate de fabricatie de 200 de paneluri/zi, echipa de lucru fiind formata din 40 de angajati.
 
- Detaliati activitatile de distributie.
- Operatiunile comerciale se realizeaza in mod direct, prin mijloacele proprii de transport, in judetele invecinate (Satu Mare, Salaj, Bistrita-Nasaud, Cluj si Maramures), iar in restul tarii livram prin curierat rapid. Totodata, anul acesta ne-am implicat in operatiuni de export, colaborand cu doua firme importante pe plan international realizand livrari directe. Totodata, suntem prezenti pe pietele externe si prin intermediul producatorilor de tamplarie parteneri, care deruleaza operatiuni specifice la nivel global.
 
- Care sunt obiectivele strategiei manageriale stabilite pentru 2014?
- In primele luni ale acestui an am achizitionat o masina de infoliat si alte echipamente de ultima generatie, care ne vor fi utile la diversificarea gamei de produse proprii. De asemenea, odata cu lansarea gamei HPL, am intocmit si noi cataloage de produse, urmand ca, pe termen scurt, sa derulam diverse campanii legate de aceasta gama. In continuare, avem asteptari deosebite pe segmentul respectiv, pentru care cererea este in continua crestere.
 
 
rehau
2021-video-fer
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE