Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DRUPANEL: Secretele succesului in afaceri, impartasite la DMA Business Club
DRUPANEL: Secretele succesului in afaceri, impartasite la DMA Business Club
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Apr 2018 07:00
Compania Drupanel a fost, recent, unul dintre sponsorii evenimentului „Cele care schimba jocul” organizat de catre DMA Business Club, la Baia Mare, in sala Aula Magnum a Facultatii de Inginerie din localitate. Compania a fost reprezentata la eveniment de administratorul Dana Druta, care este, in acelasi timp, fondatorul firmei DruRelax. Aceasta a sustinut in cadrul evenimentului o prezentare in care a impartasit celor prezenti secretul succesului sau in afaceri, celelalte invitate care s-au adresat auditoriului fiind Flavia Zah, fondatoarea Scolii Internationale din Baia Mare si Anamaria Timis, manager al Policlinicii „Sfantul Ioan” din acelasi municipiu.
Firma Drupanel a fost infiintata in anul 2004 si are, in prezent 81 de angajati, in timp ce societatea DruRelax a luat fiinta in anul 2015. Activitatea firmei Drupanel consta, in principal, in productia de paneluri din PVC/HPL (cu o contributie de 90% la cifra totala de afaceri), respectiv geamuri sablate, vitralii, sticle fuzionate si din cristal. Informatii suplimentare, la www.drupanel.ro 
 
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza