Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 27 Iulie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - FELDER GRUPPE: Cel mai mare stand expozitional din cadrul BIFE-SIM 2019
FELDER GRUPPE: Cel mai mare stand expozitional din cadrul BIFE-SIM 2019
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 13 Nov 2019 06:10
In fabrica din localitatea Innsbruck (Austria), compania Felder Group proiecteaza si produce in prezent utilaje pentru lemn, PAL si MDF, apreciate la nivel international, deopotriva de mari producatori de profil, fabrici de mobila si tamplarie sau mici ateliere. Unitatea de productie este, de asemenea, renumita in intreaga industrie pentru automatizarea aproape completa a liniilor tehnologice (realizata in proportie de 92,5%) si pentru utilizarea celor mai noi standarde de fabricatie si sisteme de calitate. In Romania, firma din Austria - care este unul dintre cei mai mari producatori de utilaje clasice pentru lemn, PAL si MDF din intreaga lume - este prezenta din anul 2003, dupa cum precizeaza Dragos Maracineanu directorul acesteia.
- Ce solutii propuneti producatorilor romani de ansambluri termoizolante?
- Pe acest segment de activitate propunem partenerilor o oferta completa, potrivita atat din punct de vedere tehnic, cat si comercial, pentru orice producator de ansambluri termoizolante, care acopera tot fluxul de productie specific acestei activitati, de la taiere la finisare. In functie de gradul de automatizare dorit, solutiile respective se regasesc in portofoliile a trei dintre marcile grupului: Hammer (solutii economice destinate micilor ateliere), Felder (solutii profesionale destinate firmelor mici si mijlocii), Format-4 (solutii industriale pentru firmele mijlocii si mari). Portofoliul general al Felder Gruppe Romania cuprinde peste 150 de modele de utilaje cu peste 500 de optiuni, mai mult de 700 de tipuri de scule pentru lemn, PAL sau MDF si o gama ce depaseste 1.000 de accesorii.
-Cum a evoluat afacerea Felder Gruppe Romania in ultimii ani si ce masuri de dezvoltare aveti in vedere in continuare?
-Anul trecut, cifra de afaceri a firmei a consemnat o majorare semnificativa, de la nivelul de 12,59 milioane de lei inregistrat in 2017, pana la valoarea de 20,5 milioane de lei. Pentru finalul acestui an estimam mentinerea trendului crescator al veniturilor, insa cu un ritm ceva mai ponderat. In continuare, principalele obiective si masuri de dezvoltare pe care le avem in vedere pe termen scurt sunt reprezentate de extinderea serviciilor post-vanzare, prin programele-suport, unice in Romania, Blitz Service (instalare, punere in functiune, mentenanta corectiva si preventiva si piese de schimb) si Blitz Expert (instruire si testare a operatorilor), pentru a consolida sprijinul celor peste 4.500 de clienti Felder Gruppe Romania, care se confrunta in prezent cu probleme serioase privind forta de munca.
-Care au fost masurile de promovare a afacerii, adoptate in 2019?
-Masurile de promovare sunt multiple si acopera intregul an calendaristic, insa cea mai importanta a fost participarea la expozitia de profil BIFE-SIM 2019. Pentru noi, aceasta este o metoda de promovare traditionala, intrucat suntem prezenti la eveniment in fiecare an, inca de la debutul activitatii. La editia din 2019 am avut standul cu cea mai mare suprafata (550 mp) din cadrul expozitiei, in care am prezentat peste 30 de echipamente, numeroase noutati pe segmentul CNC-urilor si am organizat si mai multe work­shop-uri ­­tematice dedicate prelucrarii lemnului. 
 
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE