Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GUARDIAN: A new factory, with a capacity of 1,000 metric tons per day
GUARDIAN: A new factory, with a capacity of 1,000 metric tons per day
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Mar 2019 07:31
Parte a grupului Guardian Industries, Guardian Glass este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de sticla float. Compania, cu sediul central in Auburn Hills, Michigan - SUA, implementeaza in mod constant o strategie orientata spre crearea de valoare pentru clientii sai si punand accent pe inovare, privita ca principala parghie pentru dezvoltare. Portofoliul de produse include o gama diversa de modele de sticla pentru aplicatii arhitecturale, tehnice, de design interior si transport. Solutiile Guardian caracterizate printr-o inalta performanta energetica, din gama de joasa emisivitate (Low-E), sunt proiectate pentru a indeplini cele mai exigente cerinte de tehnice si estetice. In continuare, Guus Boekhoudt, vicepresedinte al Guardian Glass, Europe & Rusia si Managing Director, Guardian Europe, se refera pe larg la noutatile incluse recent in portofoliu, oferind, totodata, detalii interesante cu privire la strategia de dezvoltare a grupului nord-american pe piata europeana.   
 
- How would you describe the current situation of the international flat glass market for architectural applications? Please, briefly refer to demand and supply, the balance between these elements, the business environment, competition etc.
- In Europe, glass demand is growing and expected to continue to grow. We can point to several trends that drive this growth. One is the...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK