Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GUARDIAN: Noua linie de sticla float din Polonia incepe operatiunile in septembrie
GUARDIAN: Noua linie de sticla float din Polonia incepe operatiunile in septembrie
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 28 Iul 2020 14:42
Guardian Glass a inceput, pe 6 iulie, productia la capacitate pe un nou si avansat din punct de vedere tehnologic coater, in cea de-a doua fabrica din Czestochowa, Polonia.
Echipamentul de ultima generatie foloseste o tehnologie avansata pentru transformarea sticlei float standard in sticla cu valoare adaugata de inalta performanta. Aceasta va permite fabricii sa extinda productia de sticla cu emisivitate scazuta (low-E), produse din sticla cu control solar pentru aplicatii rezidentiale (Guardian ClimaGuard®) si comerciale (Guardian SunGuard®). Aceste produse performante imbunatatesc eficienta energetica a cladirii, estetica si confortul pentru ocupantii sai.
Guus Boekhoudt, Vicepresedintele Executiv Guardian Glass, spune: „Arhitectii si constructorii cresc utilizarea produselor eficiente din punct de vedere energetic pentru imbunatatirea fatadei cladirii, iar noi ne angajam sa ne sprijinim clientii, oferindu-le produse si solutii din sticla cu valoare adaugata. Aceasta dezvoltare le ofera un randament important in regiune. ”
Cea de-a doua fabrica de productie a sticlei float si cu pelicula a Guardian in Polonia, construita chiar in vecinatatea fabricii sale existente din Czestochowa, va permite Guardian Glass sa raspunda cererii in crestere pentru produse din sticla laminata si sticla de inalta performanta in Europa de Est. Noua line de productie - cea mai eficienta din punct de vedere operational din cadrul Guardian Glass - subliniaza angajamentul pe termen lung al Guardian fata de clientii sai de a fi furnizorul preferat de solutii arhitecturale din sticla.
Linia originala de sticla float din Czestochowa a trecut recent printr-o reparatie capitala, crescandu-i-se capacitatea de productie cu aproximativ 25%. Cu ambele cuptoare, Guardian Glass tripleaza productia in Polonia - demonstrandu-si angajamentul fata de imbunatatirea continua a produselor din sticla si a serviciilor pentru clientii europeni. Aceste investitii vor permite companiei Guardian sa produca si sa dezvolte produse cu valoare adaugata pentru regiunea Europei de Est, rapid si eficient.
Mai mult, Guardian Europe S.a r.l. a adaugat recent doua solutii noi de produse in portofoliul sau prin parteneriate strategice cu alti lideri din industrie. Printre acestea se numara un produs fotovoltaic integrat, impreuna cu ML System S. A., lider pe acest segment timp de 13 ani si un parteneriat strategic cu Merck, o companie lider in domeniul stiintei si tehnologiei, cu care oferim acum ferestre cu cristale lichide dinamice eyrise®, cu pelicula Guardian Glass.
„Faptul ca am reusit sa finalizam instalarea noului coater din Czestochowa si curand sa punem in functiune noua linie de float, in timpul COVID-19, este cu adevarat o realizare in sine”, adauga Boekhoudt. „Siguranta si starea de bine a angajatilor nostri raman prioritatea noastra numarul 1, intrucat ne mentinem viziunea de a aduce valoare pentru compania, clientii si societatea noastra.”
Noua linie de productie de sticla float din Czestochowa ar trebui sa inceapa operatiunile in septembrie 2020.
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ROTO
trocal
ALUPROF
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE