Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - LORENZO GRUP: Obiectiv de majorare cu 30% a cifrei de afaceri
LORENZO GRUP: Obiectiv de majorare cu 30% a cifrei de afaceri
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 26 Feb 2015 18:26
Compania Lorenzo Grup a inregistrat anul trecut o majorare semnificativa a cifrei de afaceri de la nivelul de 2,3 milioane de euro din 2013, la  3,1 milioane de euro. Pentru 2015, managerii firmei vizeaza obtinerea unei noi cresteri, de aproximativ 30%, posibila prin sporirea gradului de fidelitate a clientilor existenti si prin extinderea gamei de produse noi, in principal cu feroneria Winkhaus folosita atat pentru sistemele proprii din aluminiu, cat si in cazul profilelor din PVC Aluplast, urmand a promova si prin sistemul nou de placare pentru fatade ventilate Cottal.
 
Ahmet Yetim, presedinte al Lorenzo Grup: „Activitatea firmei noastre consta in comercializarea gamei de profile pentru realizarea de pereti cortina, tamplarie, obloane si balustrade BRL - LorenzoLine (cu o pondere de 70% din vanzarile totale, dintre care 30% provin din livrarile de repere pentru pereti cortina), a gamei Lorenzobond - care cuprinde materiale compozite din aluminiu pentru placarea cladirilor, a seriei BRL (25%), precum si a mai multor tipuri de accesorii pentru profile si a sistemelor din PVC, marca Aluplast. Dintre serviciile auxiliare pe care le oferim partenerilor, se disting asistenta tehnica pentru proiecte si livrarile directe din stoc. In ultimul timp, cele mai numeroase comenzi pe care le-am inregistrat au provenit din Transilvania si Moldova, aria de distributie a firmei fiind, insa, extinsa la nivel national. Din observatiile noastre, pe segmentul aluminiului, cele mai numeroase obiective la care sunt utilizate produsele noastre sunt de dimensiuni mari si au functiuni rezidentiale, cat mai ales de birouri, numarul acestora fiind in crestere in raport cu intervalul similar din 2014. Din punctul nostru de vedere, principala dificultate pe care o intampina firmele care activeaza in acest domeniu este reprezentata de declinul constant al pietei constructiilor, care determina scaderea aproape continua a cererii de sisteme si servicii din domeniul tamplariei”.        
 
 
RT
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza