Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - NEOKEM: Stabilizare a vanzarilor, precedata de ajustarea preturilor de livrare
NEOKEM: Stabilizare a vanzarilor, precedata de ajustarea preturilor de livrare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Iun 2024 06:15
Furnizorul de solutii de vopsele pulbere in camp electrostatic atat pentru piata arhitecturala, cat si pentru segmentul industrial - compania Neokem Romania (din judetul Ilfov) - a incheiat anul 2023 cu o cifra de afaceri in valoare de 3,4 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 6% fata de precedentele 12 luni. Marius Ursache, directorul comercial al societatii, precizeaza ca aproape jumatate din aceasta crestere s-a datorat celei mai recente ajustari a preturilor, de la mijlocul anului 2022, iar astfel 2023 a fost practic mai degraba un an al stabilizarii vanzarilor, comparativ cu perioada pandemica, in care, paradoxal, a fost inregistrata o crestere mai mare a volumelor de vopsea pulbere. De asemenea, considera ca debutul lui 2024, cu proiecte nou-incepute, aduce destul de mult optimism in vederea realizarii obiectivelor stabilite pentru acest an.
- Mentionati care sunt noutatile portofoliului de produse in 2024.
- In cadrul firmei producatoare Neokem SA (Grecia), pe care o reprezentam pe piata din Romania, este in plina desfasurare o campanie de majorare a capacitatii de productie, cu accent pe diversificarea portofoliului de produse, de exemplu cu doua colectii noi de vopsele din clasa 2 Qualicoat, cu efect anodic, de mare flexibilitate in aplicare, ce includ nuante Pantone si NCS in cantitati mici/ sarja de productie (10 kg - 25 kg). Astfel, in 2024, vor fi lansate cele doua colectii de culori RAL Super Durabile, clasa 2 Qualicoat, una cu aspect neted mat si cealalta neted lucios. Pentru inceput fiecare colectie va cuprinde culorile uzuale, diversificarea urmand sa aiba loc in functie de interesul pietei pentru aceste game. Pe segmentul arhitectural, care a avut in 2023 o contributie de aproximativ 30% la cifra totala de afaceri, Neokem Romania ofera produse dedicate in mod special aplicatiilor specifice, cum ar fi tamplaria din aluminiu, fatadele cladirilor, usile rezidentiale de exterior si cele de garaj, obloanele din aluminiu, terasele sau sistemele de umbrire. In domeniul vopselelor arhitecturale, avizate international la standardele Qualicoat si GSB, gamele de varf sunt reprezentate de colectiile Prisma, Ammos si RAL metalic, precum si de sistemul Super Durabil, unicul din portofoliul propriu dedicat efectului de imitatie de lemn. Pe segmentul industrial, se remarca colectia Industrial Design, ce include nuante speciale cu multiple efecte metalice pentru diferite aplicatii, la porti, garduri, mobilier, electrocasnice etc. In ultimul timp, am inregistrat o crestere in materie de preferinte pentru nuantele cu efect metalic.
- Oferiti detalii despre aprovizionare si distributia de produse.
- In ultima perioada, punem accent pe un raspuns prompt in ceea ce priveste aprovizionarea rapida, aspect tot mai important pentru clientii pe care ii avem. Totodata, ne-am majorat recent capacitatea de depozitare, iar in prezent avem avantajul organizarii a doua transporturi saptamanale de aprovizionare, mai ales in perioadele de varf ale anului. Livram in tara in maximum 24 de ore prin curierat rapid GLS sau paletizat, in cel mult 24-48 de ore, prin firma Pallex.
- Cum ar putea evolua domeniul de activitate in perioada urmatoare?
- Incertitudinile specifice pietei si-au pus amprenta in mod special pe derularea proiectelor de dimensiuni mai mari. Pentru acest an, ne asteptam la o stabilizare a preturilor, Neokem SA neanuntand corectii in acest sens.
    
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left