Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - NSG extinde gama si etimeaza pentru actualul an fiscal vanzari de 840 miliarde yeni
NSG extinde gama si etimeaza pentru actualul an fiscal vanzari de 840 miliarde yeni
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 01 Mar 2024 06:00
Pentru al treilea trimestru al anului fiscal in curs, care se incheie la 31 martie 2024, furnizorul japonez de sticla float NSG, detinatorul marcii Pilkington, a anuntat o imbunatatire cu 2 miliarde yeni (circa 13,31 milioane USD) a incasarilor, care au ajuns astfel la 192,5 miliarde de yeni. La nivelul primelor noua luni ale anului, vanzarile cumulate au sporit cu 8% sau 46,5 miliarde de yeni, ajungand la 612,7 miliarde de yeni. Profitul operational pentru al treilea trimestru a fost de 6,1 miliarde de yeni, in scadere cu 3,7 miliarde de yeni, pe fondul incetinirii economice din Europa si devalorizarii accelerate a valutei argentiniene (peso). Veniturile operationale din intervalul martie – decembrie 2023 au cumulat 32,1 miliarde de yeni, fiind in crestere cu 7,9 miliarde de yeni (+33%) fata de perioada de referinta. Pe parcursul celui de-al treilea trimestru, cheltuielile financiare nete au crescut la 20,4 miliarde de yeni, in principal din cauza sporirii ratelor dobanzilor in Europa si SUA. De mentionat faptul ca NSG a cesionat afacerea din Rusia, ca urmare a acestei tranzactii fiind inregistrata o reluare a deprecierii creantelor financiare asociati in valoare de 3,7 miliarde yeni. Ca urmare, profitul inainte de impozitare a fost de 21,1 miliarde de yeni, iar profitul net s-a plasat de 13,5 miliarde de yeni. Din punct de vedere structural, incasarile din trimestrul al treilea pe segmentul de sticla arhitecturala din Europa au fost de 33,6 miliarde yeni, in scadere de la 39,1 miliarde yeni in 2022, valoarea cumulata din primele noua luni fiind de 107,1 miliarde yeni. Pentru intregul an fiscal, prognozele curente indica o cifra de afaceri de 840 miliarde yeni si venituri operationale de 42 miliarde yeni. In Romania, in domeniul sticlei arhitecturale, grupul NSG este prezent prin subsidiarele din Polonia (Pilkington Polska), Bulgaria (prin distribuitorul Lasry Glass) si Marea Britanie (departamentul de export al Pilkington Group Ltd).
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left