Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PM Aluminium Line investeste in promovarea noii marci de glafuri TSV Line
PM Aluminium Line investeste in promovarea noii marci de glafuri TSV Line
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 11 Nov 2022 06:10
Grupul PM, prin intermediul companiei PM Aluminium Line, a lansat in luna martie 2022 brandul TSV Line, ce reprezinta identitatea unui sistem premium de glafuri din aluminiu, performant atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.
"Putem spune ca suntem un candidat serios la titlul de cel mai mare producator international de sisteme complete de glafuri, prin faptul ca avem in portofoliu 20 de latimi, o mare varietate de culori, precum si toate componentele pe stoc, ceea ce este nu doar o provocare, ci si o performanta.
In 2021, la nivel de grup, am inregistrat o crestere de 50% a cifrei de afaceri, aceasta performanta deosebita fiind posibila in contextul in care firma noastra din Italia si-a dublat, practic, cifra de afaceri. Estimam ca si anul acesta pietele occidentale vor inregistra o crestere semnificativa, de peste 30%, in timp ce pietele din zona balcanica vor avea rezultate mai modeste.
In Romania, in ultimul an, am dus o lupta continua cu constrangerile mediului economic, politic dar si social. Am intrat intr-o noua paradigma de abordare a businessului si suntem intr-o confruntare permanenta cu factori pe care nu am fost antrenati sa ii manageriem. Razboiul din Ucraina, preturile la energie si combustibil, inflatia, precum si tot felul de pseudocrize externe si interne ne obliga sa actionam cu maximum de diligenta si sa exploatam orice oportunitate comerciala. Totodata, pentru a compensa toate aceste aspecte negative, prima interventie la care am apelat a fost aceea de a ne dimensiona stocul, astfel incat sa putem sa acoperim si situatiile neprevazute, ce presupun o actiune pe doua directii - una in planificarea achizitiilor, iar cealalta in redimensionarea capacitatii logistice proprii. Astfel, cautam permanent formula cea mai buna de «supply-chain».
In ceea ce priveste evolutia segmentului nostru de activitate, este nevoie de un nou «mindset» in directia sustenabilitatii, care sa nu considere aceste normative o constrangere, ci dimpotriva, o faza superioara de abordare a mediului in care sa traim si sa ne desfasuram activitatea. Sigur, nu este suficient sa iti schimbi mentalitatea si comportamentul, ci trebuie facute si investitii in acele elemente de progres tehnic care sa raspunda noilor exigente de protectie a mediului, aceasta fiind partea mai dificila", a mentionat Alexandru Vaida, directorul comercial al Grupului PM. Informatii suplimentare, la www.tsvline.ro si www.pmtechnic.ro
    
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left