PREMII: Companii din sectorul de tamplarie, in Topul Firmelor din Timis |
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 02 Nov 2017 12:00 |
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (CCIAT) a decernat, recent, trofeele celei de-a 24-a editii a Galei Excelentei in Afaceri - Topul Firmelor din Judetul Timis 2016. Aproximativ 1.700 de firme din judet au fost premiate cu trofee si diplome, in cadrul unei festivitati care s-a desfasurat in cadrul Centrului de Afaceri Regional din Timisoara. Printre acestea s-au aflat si numerosi producatori/furnizori din domeniul tamplariei termoizolante, care s-au situat pe locuri fruntase in clasament. Compania Dualsoft a obtinut locul intai la categoria microintreprinderilor, la sectiunea corespunzatoare codului CAEN denumit „activitati de editare a altor produse software”. La sectiunea ce presupune „fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii”, unde este incadrata si realizarea de ferestre si usi termoizolante, au fost premiate companiile Lem Tek (la categoria intreprinderi mijlocii), Tehnica-Schweiz Impex, Chiulan House Factory si Ruxion Stil (intreprinderi mici), respectiv Imperium Grup Haus, Explore Extreme si Tiniwunder (microintreprinderi). Producatorul de accesorii Textor Industrial Project a fost recompensat, la randul sau, cu premiul al treilea la clasa intreprinderi mici si pentru categoria „fabricarea placilor, foliilor, tuburilor si profilelor din material plastic”. Producatorii de ferestre si usi din PVC, a caror activitate are codul CAEN „fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii”, distinsi de catre CCIAT pentru activitatea anului trecut, au fost Lipoplast si Mondo Style (categoria intreprinderi mijlocii), Bens Corporation, Sentro Prod si Vestherm TM (intreprinderi mici) si Eurowindow, Ebo Jilen si Mysyl (microintreprinderi).
Distinctii acordate si in alte domenii din bransa
In domeniul sticlei si geamului termoizolant, laureatii CCIAT, pentru realizarile din 2016, au fost firmele Oglinda SA (societate incadrata la intreprinderi mijlocii), Societatea Cooperativa Unirea si Fusion & Glass (intreprinderi mici), precum si Glass Line si MarCo Glass (microintreprinderi). Totodata, compania Inkema East a obtinut locul intai la categoria intreprinderi mici, pentru „fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice”. La grupa „ferestre si usi din metal”, au fost acordate premii agentilor economici Manolly si A & D Profial Company (intreprinderi mici) si Tehnorex, Denmarg si Primart (microintreprinderi). Pentru sectiunea „lucrari de tamplarie si dulgherie”, au primit distinctii societatile Profal Industry (intreprinderi mijlocii), Deriva Montaj (intreprinderi mici) si Mondasara, Profi Glass si Beea Plast (microintreprinderi), iar in cazul „lucrarilor de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri” oficialii CCIAT au acordat premii pentru Expert Montaj, Slavona si Construct Scafi (intreprinderi mici), Bumbu Patrick Construction, MCS & S Group si Vio Team Construct (microintreprinderi).
Clasamentul Topului Firmelor din Judetul Timis 2016 reuneste 8.510 agenti economici care au indeplinit criteriile de eligibilitate, selectati din cele 28.764 de societati care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut. In top sunt admise entitatile care indeplinesc simultan cateva conditii cu privire la datele din bilantul depus pentru anul anterior: profit din exploatare in marja pozitiva si cifra de afaceri de minimum 100.000 de lei in cazul microintreprinderilor si cel putin 250.000 de lei, in cazul celorlalte grupe. Topurile judetene sunt structurate pe sapte domenii de activitate (cercetare-dezvoltare si high-tech, industrie, agricultura, silvicultura, pescuit, constructii, servicii, comert si turism), avand in total 251 de categorii de activitati (conform codului CAEN) si cinci clase de marime a intreprinderilor.
Topul Firmelor din Judetul Timis 2016 este un eveniment de referinta in vestul Romaniei, iar toate topurile judetene sunt organizate de catre camerele de comert teritoriale, pe baza unei metodologii unice si unitare la nivel national, conditiile de eligibilitate fiind stabilite conform legii. Informatii suplimentare, la www.top.cciat.ro
|