Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 24 Noiembrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: SRAC Cert
PREMIUL EURO-FEREASTRA: SRAC Cert
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Mai 2014 16:04
De peste 20 de ani, SRAC este liderul pietei de certificare sisteme de management si produse din Romania, fiind unul dintre organismele importante din Europa Centrala si de Est. Avand bazele puse in 1993 de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii, organizatia a devenit rapid unul dintre pilonii infrastructurii calitatii din Romania. SRAC este deschizator de drumuri, fiind primul organism care a adoptat si lansat o serie de sisteme noi de management, dezvoltand totodata servicii de evaluare in domeniile reglementate. Din 2002, SRAC a fost acceptat ca reprezentant al Romaniei in IQNet - un grup international de elita, format din prestigioase organisme de certificare. Astfel, organizatiile certificate de SRAC primesc gratuit si certificatul IQNet, recunoscut international. In prezent, SRAC are o paleta larga de servicii acreditate, care cuprind numeroase certificari de sisteme de management, certificari de produse - avand ca final aplicarea marcajului CE, servicii de incercari, instruiri etc., echipa de experti avuta la dispozitie numarand aproximativ 300 de auditori si specialisti din toate ramurile de activitate.
 
***
 
Foto: Georgeta Neagu, consultant tehnic SRAC Cert
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Asociatii & Organizatii
 
Distinctia a fost acordata institutului de certificare SRAC Cert pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
       
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
2020-video-C_
SISECAM
rehau
ghid_montaj
athena_370px
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
deceunink_2020

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE