Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - Cristina Anghel, Manager al Calitatii ATERM: Suntem orientati spre rezultat
Cristina Anghel, Manager al Calitatii ATERM: Suntem orientati spre rezultat
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 06 Sep 2023 06:30
Cristina Anghel, Manager al Calitatii, a afirmat ca ”echipa Aterm a dovedit, de-a lungul anilor, ca totul este posibil. Cu experienta si curaj, implicare si incredere, aceasta echipa a reusit sa-si mareasca capacitatea de productie, transferand activitatea intr-un amplasament nou si modern. In prezent, mi-am asumat misiunea de a ajuta la atingerea urmatorului obiectiv, care consta in modernizarea Sistemului de Management al Calitatii. Practic, ne dorim implementarea unui sistem prin care sa obtinem satisfactia clientului, a angajatului si a partilor interesate de activitatea noastra (parteneri, colaboratori, autoritati, furnizori etc.). Acest lucru devine posibil prin imbunatatirea continua a produselor, proceselor si a sistemului nostru. Cum reusim?
1. Nu cautam vinovatii, cautam cauzele si le eliminam;
2. Tratam problemele aparute ca pe oportunitati de imbunatatire;
3. Implicam angajatii in analiza si identificarea solutiilor;
4. Comunicam si oferim suport;
5. Ne fixam obiective realiste, pe care le monitorizam si analizam cu o frecventa zilnica, saptamanala, lunara si anuala.
6. Suntem orientati spre rezultat, iar pentru noi nu exista "Nu se poate", ci doar "Cum se poate?", iar raspunsul l-am gasit. Se poate prin Angajament, Tehnologie, Evolutie, Responsabilitate si Munca in echipa".
 
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza