Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - CICAVIEN SRL
PAGINA PERSONALIZATA


CICAVIEN SRL

CICAVIEN SRL

Adresa: Bd. Eroilor, Nr. 36, Targoviste, Judet Dambovita
Telefon: 0245/214.144
Fax: 0245/214.144
E-mail: office@cicavien.ro
Web site: www.cicavien.ro
Domenii: Profile din PVC | Paneluri pentru usi | Profile aluminiu & materiale pentru placari | Accesorii & sisteme de fixare | Adezivi si spume poliuretanice
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
CICAVIEN: Mentinere a nivelului vanzarilor la nivel de grup
 
 
 
 
 
Carmen Ciocodeica
Functia/Firma: administrator, grupul de firme format din companiile Cicavien
si Rebyrais Star;
Experienta profesionala: 19 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Grupul de firme format din companiile Cicavien si Rebyrais Star (judetul Dambovita) a reusit sa-si mentina nivelul vanzarilor pe toate segmentele de activitate, desi conditiile specifice pietei au fost si se mentin in continuare dificile. Carmen Ciocodeica, administratorul grupului de firme, precizeaza ca, in ultimul timp, volumul de marfa comercializata a fost totusi ceva mai mic fata de nivelul perioadei similare din 2021. Cele mai recente date publicate la Ministerul Finantelor indica o cifra de afaceri de 7,5 milioane de lei pentru Cicavien si de 7,6 milioane de lei pentru Rebyrais Star, precum si un numar total de 46 de angajati.
 
- Ce structura au activitatile desfasurate in cadrul grupului?
- In cadrul companiei Cicavien desfasuram atat activitati in domeniul tamplariei termoizolante (in proportie de 50% din total), cat si pe segmentul comercializarii materialelor de constructii si cel al amenajarilor de interior. In domeniul ansamblurilor termoizolante, distribuim profile din PVC Salamander, Teraplast si Decco (aceasta categorie are o contributie de 40% la categoria produselor destinate ferestrelor si usilor termoizolante), profile din aluminiu Delta cu si fara bariera termica (30%), paneluri Panel Land - 20% si accesorii Vorne. Profilele din PVC Teraplast si Decco au patru camere de izolare si, in timp ce primele sunt disponibile in nuante de alb, gri, stejar, mahon, nuc sau wenge, reperele Decco pot fi livrate in toate culorile din paleta RAL. La cererea clientilor, profilele din aluminiu Delta pot fi furnizate impreuna cu glafuri si plase de protectie impotriva insectelor. In cadrul firmei Rebyrais Star producem doar ramele tamplariei din PVC, care sunt executate cu profile Salamander, Teraplast si Decco. Desi situatia pietei de profil a fost foarte dificila, am reusit sa ne mentinem toate parteneriatele cu furnizorii colaboratori.
- Care sunt zonele unde derulati activitati specifice de distributie?
- Toate produsele din portofoliul propriu sunt distribuite la nivel zonal, respectiv in judetele Dambovita si Prahova. Livrarile se realizeaza direct de la cele doua depozite pe care le detinem in Ploiesti, dar si prin intermediul unei retele de distributie ce include opt dealeri specializati. Din informatiile pe care le detinem, produsele finite realizate cu sistemele comercializate de noi au ajuns in ultima perioada in principal la proiecte de locuinte individuale, implementate cu precadere in cele doua judete in care activam.
- Cum credeti ca vor evolua segmentele specifice de activitate?
- Din pacate, in ceea ce ne priveste, nu mai stim ce sa credem, din cauza gradului foarte crescut de instabilitate economica si pe fondul cresterilor permanente ale costurilor materiilor prime, respectiv al inflatiei galopante. Ca urmare a cresterii permanente a costurilor in etape succesive, preturile la sistemele destinate tamplariei termoizolante s-au majorat in consecinta. Anul 2022 a debutat cu noi cresteri si nu putem estima exact momentul in care acest fenomen va inceta, printr-o stabilizare. A fost nevoie sa crestem si noi preturile de vanzare la produsele din portofoliul propriu si sa adoptam masuri de mentinere a afacerii.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Mai 2022)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left