Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CICAVIEN: Cifra de afaceri de 12 milioane de lei, in 2017
CICAVIEN: Cifra de afaceri de 12 milioane de lei, in 2017
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 09 Mai 2018 06:10
Compania Cicavien a inregistrat, in 2017, o cifra de afaceri de 12 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 10% fata de 2016. Pentru anul in curs, administratorul firmei, Carmen Ciocodeica, estimeaza cel putin o mentinere a acestui nivel de crestere, in conditiile in care, in intervalul ianuarie-aprilie a.c., numarul comenzilor s-a situat la acelasi nivel ca in intervalul similar din 2017. Potrivit managementului societatii, contextul pietei este relativ optim in prima parte din 2018, mici dificultati fiind generate de modificarile codului fiscal si de schimbarile din echipa de lucru, respectiv fluctuatiile de personal ce sunt inerente, in pofida faptului ca au loc, constant, majorari salariale.
- Cum a evoluat cererea in ultimul timp si ce impact a avut aceasta asupra activitatii firmei?
- Desi din punct de vedere cantitativ cererea se mentine la acelasi nivel ca in 2017, se observa deja unele schimbari in ceea ce priveste structura acesteia. De exemplu, pe segmentul productiei tamplariei din PVC predomina solicitarile pentru ansamblurile termoizolante albe, din gama medie, mai precis pentru cele realizate cu profile Teraplast. Intrucat noi nu colaboram cu clientii finali, am inteles de la partenerii nostri ca principalele livrari de tamplarie termoizolanta ale acestora se indreapta catre proiectele de locuinte individuale, derulate de persoane fizice - proprietare ale acestora. Am dori sa mai adaugam ca relatia noastra cu distribuitorii colaboratori este foarte buna, mai ales dupa ce am implementat sistemul de plata exclusiv pe loc.
- Prezentati activitatile de distributie in cadrul societatii.
- Desi avem sediul in judetul Dambovita si aria proprie de distributie este activa pe plan national, cele mai numeroase comenzi pe care le inregistram provin din judetele Prahova (in care suntem cunoscuti inca din anul 2003) si Buzau. Clientii nostri, din domeniul tamplariei termoizolante, sunt in principal distribuitori. In ultimul timp, am remarcat un fenomen interesant - si anume ca o parte din clientii nostri, producatori de tamplarie termoizolanta, cu care colaboram si care se aprovizionau de la noi cu sisteme, au renuntat la activitatile de fabricatie, devenind apoi dealerii Cicavien.
- Cum se structureaza oferta de produse?
- Activitatea societatii este structurata in trei categorii principale, respectiv cea din domeniul comercializarii materialelor de constructii, cea din sectorul imobiliar si cea de pe segmentul tamplariei termoizolante. Dintre aceste trei divizii, anul acesta ne-am propus sa ne extindem si sa investim exclusiv in domeniul imobiliar. Activitatile care au legatura cu domeniul tamplariei termoizolante reprezinta aproximativ 30% din incasarile totale. In cadrul acestei categorii, o contributie de 50% o are executia tamplariei termoizolante din PVC, iar diferenta revine comercializarii de paneluri Panel Land, accesorii Vorne, precum si profile din PVC (Teraplast) si din aluminiu (Delta). Ferestrele si usile din PVC pe care le fabricam in unitatea din Targoviste integreaza profile Salamander sau Teraplast si feronerie Roto sau Vorne. 
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left