Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CICAVIEN: Dezvoltare a segmentului productiei de tamplarie din PVC
CICAVIEN: Dezvoltare a segmentului productiei de tamplarie din PVC
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Oct 2013 19:24
Compania Cicavien, furnizor de sisteme pentru executia tamplariei termoizolante, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o crestere de 20% a vanzarilor fata de perioada similara din 2012, urmata de o scadere cuprinsa intre 17% si 20% in trimestrul al treilea a.c. In aceste conditii, pentru intreg exercitiul financiar in curs, managerii firmei vizeaza o stabilizare a incasarilor la nivelul de 13 milioane de lei inregistrat anul trecut, cand afacerile societatii au sporit cu aproximativ 30% fata de valoarea din 2011. In cele ce urmeaza, administratorul firmei, Carmen Ciocodeica, detaliaza evolutia pietei si aspecte legate de propria activitate.
 
- Caracterizati obiectivele de dezvoltare, implementate anul acesta.
- In 2013 am alocat fonduri in valoare de aproximativ 150.000 de euro pentru achizitia de utilaje folosite la executia tamplariei din PVC. Proiectul a fost implementat datorita majorarii cererii pentru acest tip de produse si ca urmare a deschiderii, in 2012, a liniei specializate din Ploiesti. De asemenea, in 2014 avem in vedere sa extindem spatiul de depozitare din acelasi oras, proiect pentru care am demarat deja discutiile in vederea achizitionarii unui teren.
 
- Cum se caracterizeaza activitatea companiei?    
- Activam preponderent in domeniul tamplariei termoizolante (cu o pondere de 75% din total), diferenta fiind reprezentata de comercializarea de materiale de constructii. Pe segmentul principal furnizam profile din PVC (20% din vanzari), sisteme din aluminiu (10%), accesorii (30%) si paneluri (10%). In acelasi timp, producem tamplarie din PVC, cu profile Teraplast si feronerie Vorne. Pe segmentul profilelor din PVC suntem distribuitori pentru judetul Prahova al marcii Teraplast. Reperele din aluminiu sunt marca Delta Aluminiu, accesoriile Vorne, iar panelurile Panel Land. Livrarile se desfasoara cu precadere la nivelul judetului Prahova si se efectueaza atat direct (prin intermediul a doua depozite proprii si al fabricii), cat si prin diverse colaborari cu dealeri, activitati care contribuie cu aproximativ 30% la incasarile totale.
 
- Care sunt conditiile generale ale pietei specifice?       
- In judetul Prahova segmentul constructiilor stagneaza, iar cele mai numeroase proiecte sunt reprezentate de reamenajari si reabilitari ale imobilelor existente. Clientii se orienteaza preponderent catre achizitia de produse din gamele economice, iar cea mai importanta dificultate pe care o intampinam in activitate consta in faptul ca autoritatile abilitate nu asigura nicio protectie in cazul instrumentelor de plata, aspect care nu ne permite sa acordam credite partenerilor nostri si sa ii sprijinim. Pentru intervalul 2014-2015 estimam o noua stagnare a sectorului de tamplarie dupa semnalele din ultimele luni, dezvoltarea proprie fiind direct influentata de situatia segmentului de piata specific.
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left