Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Radu Marchis, SIMONSWERK: Piata de sisteme ar putea fi afectata la inceputul lui 2024
Radu Marchis, SIMONSWERK: Piata de sisteme ar putea fi afectata la inceputul lui 2024
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 19 Dec 2023 06:45
Radu Marchis, reprezentat tehnic si de vanzari in Romania al companiei Simonswerk a subliniat recent ca "se poate spune ca 2023 a fost un an care le-a avut pe toate si a constituit o veritabila provocare inclusiv pentru compania noastra. Inceputul a fost unul bun, caracterizat printr-o cerere situata la un nivel satisfacator, mijlocul anului a fost marcat de o stare de calm, chiar prea pronuntat din punctul nostru de vedere, pentru ca sezonul de toamna sa fie marcat de o recuperare foarte buna a intarzierilor. In concluzie, putem afirma ca vom inchide actualul exercitiu financiar in mod optim, reusind chiar sa depasim usor planul stabilit initial cu cateva procente. In ceea ce priveste inceputul lui 2024, ne asteptam ca situatia sa fie putin mai dificila in raport cu intervalul similar din anul precedent. Estimarile noastre se bazeaza pe faptul ca, in contextul general actual, marcat de instabilitatea generata de diversele crize care au marcat ultima perioada, pietele din Europa de Vest sufera o contractie continua. Desigur, situatia nu este insurmontabila, iar estimarile noastre indica faptul ca sectorul va inregistra o revenire dupa mijlocul anului. In ceea ce priveste Romania, ne propunem continuarea trendului crescator care s-a instalat deja de cativa ani. Noutatile vor fi prezentate, dupa cum era de asteptat, in cadrul targului international Fensterbau/Frontale, unde grupul nostru va fi prezent, ca, de altfel, la toate editiile precedente. Aceasta inseamna ca partenerii vor avea ocazia sa testeze solutii inovatoare pe toate segmentele de marci - Simonswerk, Anselmi si Colcom. Deocamdata, nu putem dezvalui noutatile, dar putem afirma cu certitudine ca, data fiind amploarea evenimentului, ne-am pregatit din timp cu toate elementele necesare pentru a asigura clientilor nostri o experienta pe masura asteptarilor lor. Echipa de cercetare/dezvoltare a grupului a fost consolidata foarte mult la inceputul lui 2023, iar rezultatele respectivei strategii se vor materializa in portofoliul de produse ce va fi lansat la Nürnberg. In ceea ce priveste stadiul transformarii digitale, de doi ani folosim MediaCockpit de la Bertsch Innovation, reprezentand un hub central pentru punerea in comun a informatiilor despre produse. Procedand astfel, Simonswerk a implementat o solutie utila pentru gestionarea informatiilor despre produse, disponibila in prezent in 11 limbi diferite. Product Information Management (PIM), este un sistem cuprinzator pentru colectarea, gestionarea, procesarea si furnizarea de date despre produse pentru diverse canale, cum ar fi brosuri, fise de date si site-uri web etc. Acesta cuprinde o gama extinsa de date, inclusiv continut legat de marketing, caracteristici de produs, informatii logistice si continut media, cum ar fi imagini ale produselor, videoclipuri si documente".
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left