Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 04 Iunie 2023
TSV
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU Window Solutions, premiata pentru proiectele dedicate familiilor din Romania
REHAU Window Solutions, premiata pentru proiectele dedicate familiilor din Romania
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 21 Feb 2023 11:52
REHAU Window Solutions Romania a primit distinctia „Edutainment Leadership Award for Business Organization” la Gala Itsy Bitsy „Lideri pentru Liderasi” pentru campaniile sociale derulate in 2022, care au adus un plus de eficienta, siguranta si confort in viata de familie.
In ultimii doi ani, REHAU Window Solutions s-a implicat in numeroase proiecte dedicate familiilor, care au adus in prim-plan starea de bine emotionala a acestora si stimularea creativa a copiilor. Proiectele derulate impreuna cu Itsy Bitsy arata orientarea REHAU Window Solutions in zona de responsabilitate sociala, ajutand copiii sa depaseasca perioade dificile, cum a fost pandemia, sau sa le stimuleze creativitatea prin joaca.
„Ne bucuram ca ne putem implica in astfel de proiecte care se aliniaza perfect cu valorile brandului REHAU Window Solutions. Pentru noi, distinctia primita la Gala Itsy Bitsy demonstreaza ca suntem un brand care aduce un aport substantial in ceea ce priveste siguranta si confortul in viata de familie. In ultimii doi ani, cu ajutorul partenerilor nostri, am reusit sa dam viata brandului REHAU, sa aprindem o scanteie in inima audientei printr-o relationare autentica, in care oferim suport si empatie. Parteneriatul cu Itsy Bitsy ne ajuta sa ne conectam cu familii din intreaga tara, pe care le surprindem in confortul caminului si le oferim bucuria de a fi impreuna”, a spus Mihaela Paraschiv, Corporate Communication & Marketing Manager REHAU Window Solution Romania.
Proiectul „Super mame dincolo de ferestre” a fost prima colaborare dintre REHAU Window Solutions si Itsy Bitsy, prin care mamele care se simt coplesite de griji au primit suportul emotional necesar pentru a regasi puterea de a fi alaturi de familie. REHAU a deschis ferestrele a peste 600 de familii, iar prin intermediul campaniilor radio si online a comunicat catre un target de peste 3,5 milioane de adulti din marile orase ale tarii.
Totodata, REHAU Window Solutions si Itsy Bitsy au construit un proiect dedicat sarbatorilor de iarna, prin care familii din intreaga tara au primit bucuria de a fi impreuna si au fost suprinse in confortul propriului camin.
In 2022, REHAU Window Solutions a adaugat in calendar „1uniFEST”, eveniment dedicat zilei de 1 iunie, cu trei ateliere organizate pentru copii prezenti - ENERGIE, ECHILIBRU si IMAGINATIE. Acestea reflecta valorile si viziunea REHAU Window Solutions pentru generatiile actuale si viitoare. Copiii s-au putut bucura de activitati precum desen, sarituri in sac si jocuri interactive de echipe. Evenimentul a avut loc in parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti si a adunat peste 130.000 de participanti.
Parteneriatul dintre REHAU Window Solutions si Itsy Bitsy va continua si in 2023. Pe langa activitatile traditionale, anul acesta va adresa problema lipsei de comunicare dintre generatii. Astfel, va fi lansata o serie de materiale care-i vor indemna pe adulti „sa-si deschida ferestrele” catre noile generatii, printr-o mentalitate deschisa.
 
EDGETECH
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
MAI 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza