Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Reynaers Aluminium devine unic distribuitor in Romania al Forster Profilsysteme
Reynaers Aluminium devine unic distribuitor in Romania al Forster Profilsysteme
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 11 Sep 2020 14:58
Incepand cu data de 1 octombrie 2020, subsidiara locala a Reynaers Aluminium, lider european in furnizarea de solutii din aluminiu, devine unic distribuitor in Romania pentru Forster Profilsysteme, dezvoltator si producator elvetian de profile din otel si otel inoxidabil de inalta calitate pentru usi, ferestre si fatade.
Achizitionata in urma cu 3 ani de catre Grupul Reynaers, compania elvetiana Forster Profilsysteme este recunoscuta la nivel international pentru solutiile sale ce intrunesc atribute de performanta, siguranta, precum si de protectie impotriva incendiilor, la cel mai inalt nivel. Profilele furnizate din centrul de productie de 14.000 mp situat in Arbon, Elvetia, vor putea fi achizitionate din luna octombrie doar prin intermediul Reynaers Aluminium Romania.
„Odata cu aceasta noua etapa, vom putea veni in sprijinul clientilor si partenerilor nostri cu o completare fireasca in realizarea proiectelor arhitecturale care includ atat solutii de aluminiu, cat si otel si sticla de ultima generatie. Totodata, statutul de distribuitor exclusiv al acestor produse, ne ofera posibilitatea de a ne extinde aria de expertiza si de a acapara si noi segmente de pe piata locala”, a declarat Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium Romania.
In prezent, Reynaers Aluminium Romania are in desfasurare mai multe proiecte pe plan local, printre care se numara One Floreasca City, Record Park, Tiriac Tower, Aviatiei Park, Lidl, Sema Park, Electroputere Craiova, Sema Park, Arossa Residence etc.
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE