Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS ALUMINIUM ROMANIA a inaugurat un now showroom in Bucuresti
REYNAERS ALUMINIUM ROMANIA a inaugurat un now showroom in Bucuresti
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Nov 2019 06:10
Reynaers Aluminium Romania a inaugurat, recent, un showroom aflat in incinta unui nou spatiu de birouri din Bucuresti, in care a fost mutata o parte din activitatea firmei. Investitia a necesitat alocarea unor fonduri in valoare de 500.000 de euro si face parte dintr-un amplu proiect de dezvoltare initiat in 2015. Pana in prezent, acesta a mai prespus definitivarea unei investitii in valoare de un milion de euro pentru dezvoltarea primului centru logistic Reynaers din Romania, iar pentru urmatorii cinci ani sunt alocate alte 1,4 milioane de euro pentru masuri de expansiune si dezvoltare pe plan local. Astfel, pe termen mediu si lung, sunt vizate deschiderea unui nou centru logistic cu o suprafata de aproximativ 3.000 mp (investitia va necesita alocarea unor fonduri de circa 900.000 euro) si dezvoltarea canalului local de distributie, prin extinderea prezentei in zonele din portofoliu - Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.
Noul showroom Reynaers are o suprafata de 200 mp si integreaza 15 mostre la scara 1:1, o zona interactiva, mai multe zone pentru intalniri si zone de expunere pentru accesorii, game de culori si coltari 3D. De asemenea, in cadrul acestuia sunt prezentate toate inovatiile recent lansate de catre Reynaers Aluminium, promovate si testate in cadrul unor expozitii internationale din Paris, Bruxelles, Londra si München, dar si ultimele extensii ale sistemelor pentru ferestre si usi, usi glisante si pereti cortina, echipate cu cea mai noua gama de accesorii si disponibile intr-o paleta diversa de culori. Acestea sunt in perfecta armonie cu noile tendinte arhitecturale si sunt orientate catre dimensiuni cat mai mari, incluzand profile ultrasubtiri (ultraslim) si suprafete mari de sticla. Ca element de noutate, in cadrul spatiului de prezentare este functionala aplicatia de simulare virtuala, ce permite beneficiarului vizualizarea viitorului proiect inca din faza de conceptie. Cu aceasta aplicatie se pot parcurge diferitele spatii ale cladirii si poate fi realizata revizuirea sau ajustarea tuturor aspectelor legate de proiectare. Aplicatia are la baza proiectul arhitectural elaborat in 3D, pe care il transforma intr-un model virtual, in care se poate intra pentru a examina toate aspectele tehnice si de design atat la interior, cat si la exterior.
„De la creionarea conceptului pana la elementele expuse, acest showroom este gandit pentru toate tipurile de parteneri ai Reynaers - arhitecti, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanti si, nu in ultimul rand, beneficiari finali - combinand atat aspecte tehnice, digitale, cat si elemente specifice de design. Mostrele prezentate ne faciliteaza crearea unei experiente practice pentru partenerii nostri, in timp ce aplicatiile digitale ne ajuta sa depasim limitarile de spatiu ale unui showroom, unde nu poti arata tot ce poti oferi”, a declarat Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Romania. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro
 
2021-video-fer
TSV
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza