Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Reynaers Aluminium deschide noi showroomuri in Brasov, Constanta si Chisinau
Reynaers Aluminium deschide noi showroomuri in Brasov, Constanta si Chisinau
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 30 Ian 2023 13:57
Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu si otel pentru sectorul de constructii, a incheiat anul 2022 cu o crestere a cifrei de afaceri de aprox. 10 %, evolutie sustinuta de proiectele din acest an. Pe viitor, compania isi propune continuarea expansiunii la nivel regional si planuieste deschiderea a trei noi showroom-uri in Brasov, Constanta si Chisinau. In 2021, compania a inaugurat locatii si in Cluj Napoca, Timisoara si Iasi, ca parte a strategiei de dezvoltare pe piata locala.
Prezenta in proiecte de anvergura pe piata de constructii, continuarea expansiunii la nivel regional, dar si dezvoltarea gamei de produse, sunt factorii determinanti in evolutia cifrei de afaceri cu peste 10 % fata de anul trecut, conform reprezentantilor companiei. La fel ca anul trecut, ponderea cea mai mare a proiectelor s-a axat pe segmentul rezidential, iar printre cele mai recente proiecte pentru care Reynaers Aluminium a livrat solutii inovatoare se numara complexul rezidential de locuinte Amber Forest, complexul One Peninsula si proiectul Acmanic, toate din Bucuresti.
De asemenea, Reynaers Aluminium Romania isi continua strategia de dezvoltare la nivel regional, iar urmatorul pas in acest sens il reprezinta deschiderea a 3 noi showroom-uri in Brasov, Constanta si Chisinau, cu scopul de a consolida prezenta in aceste zone de interes. Locatiile combina atat aspectele tehnice, cat si cele de design ale brandului Reynaers, si au fost concepute pentru a deservi firmele de arhitectura, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanti si, nu in ultimul rand, beneficiarii finali. Portofoliul de produse si solutii ce poate fi regasit aici cuprinde inovatiile recent lansate, de la ultimele extensii ale sistemelor Reynaers pentru ferestre si usi, usi glisante si pereti cortina, dar si cea mai noua gama de accesorii, toate intr-o paleta diversa de culori in armonie cu noile tendinte arhitecturale.
„2022 a fost un an foarte bun pentru noi, in ciuda contextului economic actual, cresterea inregistrata la nivel de business fiind datorata in mare masura proiectelor de anvergura in care suntem angrenati, in special in segmentul rezidential, unde suntem lideri absoluti in zona premium, dar si strategiei noastre de expansiune la nivel regional. Ne bucuram sa anuntam si deschiderea a inca 3 noi showroom-uri, alese prin prisma pozitionarii si a nivelului de dezvoltare, ce ne vor asigura o si mai buna prezenta regionala in zonele de interes pentru noi ” a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.
 
Previziuni pentru piata de constructii in 2023
Pentru acest an, reprezentantii companiei preconizeaza o scadere de pana la 4,6% a segmentului rezidential, insa si o crestere de 2,3% a sectorului non rezidential. Estimarile vin in contextul in care scaderea segmentului non rezidential din ultima perioada s-a datorat, in cea mai mare parte, impactului segmentului de birouri slab performant. Ridicarea restrictiilor din pandemie va avea insa un efect pozitiv asupra acestuia, ceea ce va rezulta intr-o crestere in urmatorii ani. In acelasi timp, zona de rezidential se va confrunta cu o incetinire, urmand apoi sa se stabilizeze.
Totodata, compania prevede mentinerea trendului consumatorului selectiv, pentru care primeaza calitatea pentru confortul personal, ceea ce constituie o imprejurare pozitiva pentru Reynaers Aluminium, care livreaza servicii si solutii de top, adaptate la cele mai noi tehnologii din domeniu. Astfel, pentru cei care isi doresc un confort sporit, adaptat la ultimul standard de tehnologie, Reynaers Aluminium pune la dispozitie ultimele inovatii in domeniu, precum: usi cu control acces, cu deschidere automata (amprenta, cod, smartphone), ferestre cu ventilare automata, care permit programarea la intervale de timp pre-setat sau usi culisante, motorizate cu control acces, complet automatizate. Aceste solutii excelente de automatizare pot fi integrate usor pentru orice locuinta cu sistemul de BMS al casei pentru ferestre, usi si usi glisante. Principalul avantaj al tehnologiei Reynaers consta in faptul ca toate solutiile sunt plug & play, fiind usor de produs, montat si integrat in sistemul smart home.
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left