Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS Aluminium Romania a incheiat 2021 cu dezvoltare pe toate planurile
REYNAERS Aluminium Romania a incheiat 2021 cu dezvoltare pe toate planurile
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 26 Ian 2022 08:55
Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu si otel pentru sectorul de constructii, a incheiat 2021 cu dezvoltare pe toate planurile, reusind sa mentina acelasi nivel al cifrei de afaceri ca in 2020. Compania isi propune o crestere de minim 10 % pentru 2022, sustinuta de proiectele planificate, dar si de expansiunea la nivel regional prin deschiderea a 3 noi showroom-uri anul trecut.
Compania si-a adaptat constant strategia de functionare in 2021 prin prezenta in proiecte de anvergura pe piata, care au contribuit la obtinerea rezultatelor prognozate, deschiderea a trei noi locatii in Cluj Napoca, Timisoara si Iasi, ca parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piata locala si dezvoltarea gamei de produse, in vederea oferirii celei mai noi tehnologii in domeniu. Deschiderea celor 3 showroom-uri noi, concepute pentru a deservi firmele de arhitectura, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanti si, totodata, beneficiarii finali, a avut ca scop consolidarea prezentei in aceste regiuni ale tarii, iar Reynaers Aluminium Romania anunta deja succesul inregistrat de acestea si interesul partenerilor pentru noile locatii.
Anul trecut, ponderea cea mai mare a proiectelor s-a axat pe segmentul rezidential, insa printre proiectele de referinta ale companiei se numara si Sema Parc, One Modrogan, Crown Towers si Maurer Panoramic. Totodata, potrivit companiei, produsele pentru ferestre si usi, precum si solutiile pentru glisante au intregistrat anul intrecut cele mai multe solicitari.
„2021 a fost inca un an dominat de incertitudine si continua schimbare si adaptare. Evolutia pandemiei si aparitia efectelor economice provocate de aceasta situatie la nivel global ne-au determinat sa ne adaptam constant strategia de functionare pentru a putea depasi situatiile aparute. Cu toate acestea, 2021 a insemnat pentru noi si dezvoltare pe toate planurile. In ciuda efectelor cauzate de criza sanitara, piata a fost mai dinamica si ne-am bucurat de o serie de noi proiecte, aflate inca in desfasurare. Pentru 2022, avem in plan continuarea dezvoltarii strategice si suntem increzatori ca din a doua jumatate a anului lucrurile se vor aseza intr-o directie favorabila in piata” a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.
Planuri pentru 2022 si schimbari preconizate in piata de constructii
Pentru 2022, Reynaers Aluminium Romania continua strategia de dezvoltare a companiei si isi propune intarirea pozitiei in zonele in care au fost deschise noile showroom-uri, precum si consolidarea zonei de logistica si distributie la nivel local. Totodata, compania analizeaza si noi oportunitati de dezvoltare la nivel regional, avand in plan deschiderea a doua noi locatii.
Reynaers pregateste si lansari de noi produse pentru gama de ferestre si usi, gama de pereti cortina, dar si extensii ale sistemelor deja consacrate si dezvoltarea solutiilor pentru case inteligente. De asemenea, compania preconizeaza schimbari legate de cresterea cererii pentru produsele premium destinate casei, in contextul in care romanii petrec un timp mai indelungat in locuinta proprie. Astfel, cererea pentru calitate si produse premium cu performante ridicate, optiuni de ventilare sau variante de automatizari va prima pentru asigurarea confortului personal.
Despre Reynaers Romania
Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile din aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializeaza in 70 de tari. Infiintat in 1965, grupul Reynaers, cu sediul in Duffel, Belgia, are peste 2.400 de angajati, in peste 40 de tari, la nivel mondial si a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 555 milioane euro.
Prezenta pe piata locala din 2006, Reynaers Aluminium Romania a cunoscut o crestere rapida pe piata de profil, produsele adresandu-se proiectelor rezidentiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrarile de referinta se numara Oregon Park, Brasov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herastrau Plaza, One Floreasca City, Tiriac Tower, The Light, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mantuirii Neamului, Arctic Gaiesti etc. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro 
 
2021-video-fer
TSV
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza