Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS (Covid-19): In prezent, activam in conditii aproape normale
REYNAERS (Covid-19): In prezent, activam in conditii aproape normale
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 31 Mar 2020 07:10
Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium Romania: „Ne confruntam cu o situatie noua, ca toata lumea, si inca nu putem estima pe termen mediu si lung care vor fi repercusiunile la nivel de business. Acum prioritatea principala este siguranta echipei noastre si a celor cu care lucram. Acolo unde a fost posibil, oamenii isi desfasoara activitatea de acasa, iar pentru cei a caror activitate implica deplasarea la locul de munca, am luat toate masurile de prevenire astfel incat sa lucreze in conditii de siguranta. Legat de aprovizionare, avand in vedere natura globala a situatiei, am luat masuri proactive pentru a ne asigura ca vom livra fara probleme. Am sporit stocurile de produse cu rulaj mare si pe cele unde exista dependenta de un singur furnizor. Totodata, suntem in contact zilnic cu furnizorii din regiunile afectate, astfel incat sa preintampinam eventualele blocaje. In aceste conditii, in prezent, ne desfasuram activitatea in conditii aproape normale. Urmarim zilnic situatia locala si cea globala si luam masuri proactive atunci cand se impune aplicarea lor. Echipele noastre au infrastructura si conectivitatea necesare pentru a oferi clientilor serviciile solicitate chiar si de acasa si depunem toate eforturile sa functionam cat mai aproape de normal pentru a ne sustine partenerii.
Momentan, vestile de pe piata sunt bune, intrucat atat santierele mari, cat si cele medii in care suntem implicati isi desfasoara activitatea in continuare. De asemenea, primim, in continuare, comenzi pentru proiecte noi.
Anticipam insa o scadere a pietei, in conditiile in care aceasta situatie se va prelungi sau vor aparea restrictii din partea Guvernului pentru prevenirea extinderii pandemiei, cele actuale, prevazute prin Ordonantele militare nr. 1, 2 si 3, fiind deja exceptionale. Pentru perioada urmatoare, consideram necesara dezvoltarea unui program de sustinere a investitiilor, care sa ajute companiile din domeniul constructiilor sa contracareze criza economico-financiara ce va urma pandemiei cu Covid-19”. 
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK