Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 08 Decembrie 2022
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS: Piata a fost mult mai dinamica in anul 2021, un avantaj pentru noi
REYNAERS: Piata a fost mult mai dinamica in anul 2021, un avantaj pentru noi
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 11 Feb 2022 06:10
Compania Reynaers Aluminium Romania, reprezentanta autohtona a unuia dintre liderii europeni pe segmentul solutiilor de aluminiu si otel pentru sectorul constructiilor, a incheiat 2021 cu dezvoltare pe toate planurile. Astfel, in 2021, Reynaers Aluminium Romania si-a adaptat constant strategia de functionare prin prezenta in proiecte de anvergura pe piata, a dezvoltat gama de produse, in vederea oferirii celei mai noi tehnologii in domeniu si a inaugurat trei noi locatii - in Cluj Napoca, Timisoara si Iasi - investitie ce face parte din strategia de dezvoltare pe piata locala. Inaugurarea acestor trei noi showroom-uri, concepute pentru a deservi firmele de arhitectura, dezvoltatorii, investitori, antreprenorii generali, fabricantii si beneficiarii finali, a avut ca scop consolidarea prezentei Reynaers in aceste regiuni ale Romaniei. In acelasi timp, pentru sortimentele destinate ferestrelor si usilor, precum si pentru solutiile glisante s-au intregistrat anul intrecut cele mai multe solicitari, in timp ce, pe segmentul rezidential, a fost inregistrata cea mai mare pondere a proiectelor. Printre lucrarile de referinta s-au numarat si Sema Parc, One Modrogan, Crown Towers sau Maurer Panoramic.
„Anul 2021 a fost inca un an dominat de incertitudine si continua schimbare si adaptare. Evolutia pandemiei si aparitia efectelor economice provocate de aceasta situatie la nivel global ne-au determinat sa ne adaptam constant strategia de functionare pentru a putea depasi situatiile aparute. Cu toate acestea, 2021 a insemnat pentru noi si dezvoltare pe toate planurile. In ciuda efectelor cauzate de criza sanitara, piata a fost mai dinamica si ne-am bucurat de o serie de noi proiecte, aflate inca in desfasurare”, a precizat Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium Romania. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro 
 
Meesenburg
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza