Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


WINTEC SRL

WINTEC SRL

Adresa: B-dul Timisoara nr. 103-111, Complex Bucuresti Construct, Stand B7,B8,B9, Bucuresti, Sector Sector 6
Telefon: 021/778.12.46
Fax: 021/778.12.46, 021/778.12.47
Mobil: 0728-222.781, 0728-222.770
E-mail: contact@wintec.com.ro
Web site: www.wintec.com.ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Feronerie si accesorii pentru tamplarie din PVC si lemn.
Prezentare companie/institutie
WINTEC: Doua investitii in spatiile logistice, derulate in 2019
 
 
 
 
 
 
Claudiu Constantinescu (46 de ani)
Functia/Firma: reprezentant, Wintec;
Experienta profesionala: 19 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
In 2019, furnizorul bucurestean de sisteme dedicate executiei tamplariei termoizolante Wintec si-a propus sa extinda cu o constructie noua de aproximativ 500 mp depozitul central din Popesti-Leordeni, investitie ce va fi definitivata in 2020. De asemenea, tot in acest an, a fost inaugurat un depozit cu o capacitate mai mare pentru profile in Bacau. Dupa cum precizeaza Claudiu Constantinescu, reprezentantul firmei, societatea detine la nivel national sapte centre proprii de lucru, activitatile de distributie realizandu-se atat prin intermediul acestora, cat si prin cel al celor 25 de parteneriate aflate in derulare cu dealeri specializati.
 
- Prezentati principalele game de produse din portofoliul propriu.
- Activam pe piata din Romania in calitate de reprezentant direct al furnizorului de utilaje Kaban (Turcia), fiind unic distribuitor pe piata romaneasca al profilelor din PVC Wintech (Turcia), distribuitor autorizat al marcii de feronerie Vorne (Turcia) si singurul importator si distribuitor autohton al marcii BZZZX (Turcia). Aceasta gama de produse include profile si accesorii pentru plasele de protectie impotriva insectelor, iar gama de accesorii pe care o comercializam este completata de butucii pentru usi Cado si manerele pentru ferestre Rhino. Aceasta este o marca proprie, iar manerele respective sunt fabricate de firma noastra, in exclusivitate. Portofoliul general de produse include feronerie pentru ferestre (cu o contributie de aproximativ 30% la totalul afacerilor) si pentru usi (10%), accesorii pentru ansamblurile termoizolante (10%), utilaje Kaban (20%) si profile din PVC Wintech (30%). Pe segmentul utilajelor, care este, de asemenea, reprezentativ in ceea ce ne priveste, anul acesta am inregistrat o cerere in crestere, echipamentele fiind achizitionate in principal din fonduri europene si prin programele nationale de tip „start-up”. Cele mai numeroase dintre utilajele pe care le-am vandut au fost livrate in Muntenia, Oltenia si sudul Moldovei si au fost destinate executiei tamplariei din PVC. Portofoliul propriu include centre de prelucrare automate pentru executia tamplariei din PVC si aluminiu, respectiv pentru gaurire, debitare, procesare, lipire si debavurare.
- Cum a evoluat, in ultimul timp, cifra de afaceri a firmei?
- Dupa ce in primele sase luni ale anului in curs am inregistrat o crestere a incasarilor, pana la finele lui 2019 estimam o stabilizare a cifrei de afaceri la valoarea de 27,8 milioane de lei, inregistrata in 2018. De asemenea, una dintre marile realizari ale anului in curs este reprezentata de faptul ca am reusit sa convingem mai multi clienti care activeaza pe segmentul premium si care se aprovizionau in principal de la renumiti furnizori internationali ca si produsele Vorne pot face fata cu brio solicitarilor pe care le au si ca sunt produse pe care se pot baza.
- Care a fost ritmicitatea comenzilor pe parcursul lui 2019?
- Pentru toate categoriile de produse pe care le oferim, ritmicitatea comenzilor a fost instabila, cu o dinamica fluctuanta. Totusi, mediul de afaceri a fost marcat de un trend pozitiv, comparativ cu 2018.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2019)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE