Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Smart AGC: Tehnologiile digitale aduc reduceri de timp de 10.000 de ore in 2020
Smart AGC: Tehnologiile digitale aduc reduceri de timp de 10.000 de ore in 2020
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 16 Ian 2020 07:25
AGC Inc. (AGC), unul din liderii mondiali in productia de sticla, substante chimice si materiale de inalta tehnologie, a anuntat recent, la finele lunii decembrie 2019, lansarea la scara completa a sistemului RPA (Robotic Process Automation), devenit functional din ianuarie 2020, prin care corporatia isi propune sa reduca orele de lucru macar la 10.000 ore/ an, pana la sfarsitul lui 2020.
Potrivit lui Kazumi Tamaki, director general al diviziei AGC de comunicare corporatista si relatii cu investitorii, in ultimii ani, cresterea eficientei proceselor de afaceri prin intermediul tehnologiei digitale ca mijloc de sporire a competitivitatii a devenit tot mai importanta, iar utilizarea RPA, care incorporeaza roboti pentru automatizarea muncii de rutina bazate pe operarea PC, a implicat un interes semnificativ. In timp ce introducerea RPA a consemnat un progres deosebit in sectorul financiar si in alte industrii, integrarea extensiva in industria materialelor chimice si de constructii, in care opereaza AGC, a fost in general considerata lipsita de practica, datorita marii diversitati a sarcinilor si limitelor date de putinele procese comune de afaceri, mai ales ca AGC se adreseaza unor piete diverse, complexe si cu exigente diferite.
Insa, prin intermediul diviziei de promovare a sistemelor Smart a AGC, responsabila cu transformarea proceselor de afaceri prin implementarea tehnologiei digitale, corporatia de origine nipona desfasoara teste ale celor mai recente aplicatii RPA la fiecare dintre centrele sale de fabricatie sau de business, precum si la companiile afiliate grupului, inca din luna februarie 2018. Astfel, eforturile specialistilor diviziei s-au concentrat spre propunerea celor mai potrivite aplicatii RPA, in functie de conditiile unice ale fiecarui centru sau fiecarei companii afiliate. Astfel, AGC a pus in functiune nu mai putin de 70 de roboti, in principal in departamente complementare, unde se folosesc sisteme IT ce presupun munca de rutina, precum in sectiile de contabilitate, la achizitii, pentru o parte din activitatea de cercetare si dezvoltare. De la sfarsitul lunii septembrie 2019, cei 70 de roboti au reusit deja sa reduca orele de munca, diminuandu-le cu 4.200 de ore pe an fata de momentul lansarii noului sistem digital RPA, mai ales prin intermediul automatizarii operatiunilor de inscriere a unor elemente in sistemul contabil si de confirmare a primirii marfurilor in sistemul de gestionare a achizitiilor.
Pentru a spori si mai mult eficienta operationala, compania intentioneaza sa continue extinderea RPA atat in ceea ce priveste zonele geografice in care activeaza, cat si in sfera proceselor de afaceri. Prin introducerea RPA in Europa, SUA si Asia si prin extinderea aplicatiilor sale de la cele din activitatile indirecte la diviziile de control al productiei din fabrici, AGC isi propune sa reduca orele de munca cu un minim de 10.000 de ore/ an pana la sfarsitul lui 2020.
In conformitate cu strategia sa de gestiune a afacerilor, denumita AGC plus , grupul nipon AGC se angajeaza sa promoveze conceptul Smart AGC, care are ca scop reformarea si transformarea proceselor de afaceri prin tehnologie digitala. Compania a facut pasi importanti pe calea imbunatatirii eficientei operationale prin intermediul utilizarii datelor in domenii distincte care includ procese de dezvoltare si fabricatie. AGC isi propune sa ofere clientilor sai o noua valoare adaugata, stimuland simultan eficienta operationala si in zonele complementare, inclusiv introducerea datelor, calcule contabile si alte activitati de rutina, prin implementarea continua si extinderea noului sistem RPA.
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE