Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
PAGINA PERSONALIZATA


ORBANSOFT SRL

ORBANSOFT SRL

Adresa: Str. Tancsics Mihaly nr. 8, Sfantu Gheorghe, Judet Covasna
Telefon: 0267/312.938
Fax: 0267/312.938
Mobil: 0728-954.591
E-mail: office@orbansoft.ro
Web site: www.orbansoft.ro
Domenii: Software
Descriere activitate
Soft pentru ofertarea si productia de tamplarie din PVC, aluminiu sau lemn.
 
Prezentare companie/institutie
ORBANSOFT: Numarul solicitarilor de licente ramane constant
 
 
 
 
 
 
Orbán János (50 de ani)
Functia/Firma: director general, Orbansoft;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pentru anul 2018, conducerea companiei Orbansoft are in vedere atingerea mai multor obiective, precum dezvoltarea sistemului Fenestra Control si facilitarea accesului online la ofertele si comenzile realizate, precum si la stadiul acestora. De asemenea, va fi continuat procesul de personalizare a cataloagelor pentru profile si feronerie, intrucat, pentru acestea, fiecare client detine solutii proprii. Distributia actualizarilor si a modulelor comandate se face prin internet, iar acestea se pot descarca oricand, chiar si dupa reinstalarea programului pe un alt calculator. In general, beneficiarii opteaza tot mai mult pentru achizitia de aplicatii complexe si performante, in ultimii doi ani solicitarile vizand, cel mai des, module destinate comenzii utilajelor CNC, masinilor de sudare la patru capete si centrelor de debitare/prelucrare automata.
 
-Cum se structureaza oferta proprie de produse/servicii?
-Programul de baza al portofoliului Orbansoft este Fenestra 2000, ce reprezinta o suita de aplicatii destinate productiei si ofertarii tamplariei termoizolante, precum si asigurarii asistentei tehnice in acest domeniu. Programul este disponibil in mai multe variante, in functie de complexitatea solicitata de beneficiar. Versiunea cea mai folosita este cea standard, care include functiile de ofertare, productie si optimizarea debitarilor de profile. Totusi, indiferent de varianta utilizata, functionalitatea programului poate fi extinsa prin instalarea a diferite module, cum ar fi exporturile de date catre alte programe de contabilitate sau tip ERP, comanda utilajelor CNC, gestiunea proiectelor si documentelor electronice, realizarea catalogului de paneluri ornamentale pentru usi etc. Pe langa programul principal, oferim solutii pentru implementarea unei retele de vanzari, prin intermediul aplicatiei Fenestra Control. Aceasta include un server Fenestra, cu ajutorul caruia se controleaza licentele Fenestra instalate la agentii de vanzare si se pot colecta si urmari comenzile trimise de catre acestia. Tot prin serverul Fenestra se pot trimite actualizari de preturi si de date tehnice pentru a mentine la zi modul de formare a preturilor de vanzare. Un alt program important din portofoliul Orbansoft este reprezentat de Fenestra Factory, care asigura controlul productiei prin coduri de bare si eliminarea timpilor necesari intocmirii documentelor scrise din procesul de fabricatie.
-Precizati cum a evoluat numarul comenzilor anul acesta.
-In 2017, numarul licentelor furnizate s-a stabilizat la valoarea celor inregistrate anul trecut, cifra de afaceri urmand un trend similar. La realizarea incasarilor totale, contributia cea mai importanta o au, cu aproximativ 75% din total, serviciul de asistenta tehnica si livrarea modulelor disponibile pentru programul Fenestra.
-Care sunt cele mai noi aplicatii din portofoliul Orbansoft?
-Este vorba despre licentele de tip „business” destinate furnizorilor de profile si marilor producatori de tamplarie termoizolanta. Acestea se acceseaza printr-un site dedicat, de unde se pot descarca kit-urile de instalare si se pot inregistra si urmari licentele utilizate.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2017)

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left