Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ORBANSOFT: Programele Fenestra, solutia adaptata oricarui buget
ORBANSOFT: Programele Fenestra, solutia adaptata oricarui buget
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 31 Oct 2014 19:50
Grupul de programe Fenestra, destinat executiei si ofertarii tamplariei din PVC, aluminiu si lemn stratificat, reprezinta o solutie optima pentru fiecare producator din aceasta categorie, indiferent de volumul de productie sau de bugetul de care dispune.
Varianta Fenestra 2000 Free este recomandata firmelor nou-infiintate sau celor de dimensiuni mici, fiind destinata realizarii ofertelor de pret si generarii cantitatii necesare de materiale pentru contabilitate.
Programul de baza Fenestra 2000 se adreseaza companiilor mici si mijlocii si se se poate achizitiona in mai multe variante, in functie de volumul de productie si de bugetul alocat. Astfel, sunt disponibile versiunile Start, Start+, Basic, Standard sau Profesional (pentru ofertare si productie) si Showroom, Dealer sau Dealer+ (exclusiv pentru ofertare). Pentru o afacere aflata la debut, se poate achizitiona varianta Start, care va fi actualizata ulterior. De asemenea, se pot exporta date (cum ar fi, de exemplu, bonul de consum) catre diverse aplicatii de contabilitate si gestiune. Pentru cei care nu au instrumentele necesare realizarii separate a gestiunii, este disponibil si poate fi achizitionat separat programul de gestiune a stocurilor - Fenstoc.
Pentru companiile care doresc sa implementeze o retea de vanzare, se ofera programul Fenestra Net, care include un numar predefinit de programe de ofertare pentru dealeri (de la 10 pana la 200 sau mai multe licente). Toate aceste aplicatii pot fi controlate de producator online, prin intermediul unui server Fenestra. De asemenea, tot pentru reteaua de vanzare, se mai poate achizitiona versiunea ”Fenestra Control”, care ofera posibilitatea colectarii comenzilor dealerilor si urmaririi stadiului de executie a acestora.
Pentru controlul si urmarirea procesului de productie, este disponibil programul ”Fenestra Factory”, care, desi este in curs de finalizare, se poate deja instala si utiliza. Acesta este disponibil in doua variante, respectiv posturi de lucru cu cititor de coduri de bare, sau cu tablete wireless cu sistem de operare Android. In acelasi timp, angajatul se logheaza in sistem prin scanarea ecusonului, fiind inregistrate atat operatiile efectuate de acesta, cat si durata fiecarei activitati in parte.
Pentru producatorii care au achizitionat utilaje cu comanda numerica sau centre de productie, este disponibil un modul CNC prin care se trimit comenzile de prelucrare direct din programul Fenestra.
Grupul de programe Fenestra include si o varianta online a programului de baza, denumita ”Fenestra Online”, care poate fi instalata pe website-ul producatorului. Aplicatia este, de fapt, un calculator de preturi, prin care viitorii clienti pot obtine o cotatie si pot trimite comanda respectiva catre producator.  
Ca o particularitate, pentru furnizorii de feronerie, sunt disponibile programele Ferocal si Feronerie Online, utilizabile exclusiv pentru calculul feroneriei.     
Dupa achizitie, aplicatiile Fenestra ofera clientilor posibilitatea de a primi asistenta tehnica gratuita pentru o perioada de sase luni si de a se inscrie pe site-ul Orbansoft, de unde pot descarca gratuit actualizarile programelor.   
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza