Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ORBANSOFT: Numarul solicitarilor de licente ramane constant
ORBANSOFT: Numarul solicitarilor de licente ramane constant
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Nov 2017 12:00
Pentru anul 2018, conducerea companiei Orbansoft are in vedere atingerea mai multor obiective, precum dezvoltarea sistemului Fenestra Control si facilitarea accesului online la ofertele si comenzile realizate, precum si la stadiul acestora. De asemenea, va fi continuat procesul de personalizare a cataloagelor pentru profile si feronerie, intrucat, pentru acestea, fiecare client detine solutii proprii. Distributia actualizarilor si a modulelor comandate se face prin internet, iar acestea se pot descarca oricand, chiar si dupa reinstalarea programului pe un alt calculator. In general, beneficiarii opteaza tot mai mult pentru achizitia de aplicatii complexe si performante, in ultimii doi ani solicitarile vizand, cel mai des, module destinate comenzii utilajelor CNC, masinilor de sudare la patru capete si centrelor de debitare/prelucrare automata. Detalii suplimentare despre evolutia activitatii si cea a pietei de profil sunt oferite, in continuare, de Orban Janos, director general al Orbansoft.  
 
- Precizati cum a evoluat numarul comenzilor anul acesta.
- In 2017, numarul licentelor furnizate s-a stabilizat la valoarea celor inregistrate anul trecut, cifra de afaceri urmand un trend similar. La realizarea incasarilor totale, contributia cea mai importanta o are, cu aproximativ 75% din total, serviciul de asistenta tehnica si livrarea modulelor disponibile pentru programul Fenestra.
 
- Cum se structureaza oferta proprie de produse/servicii?
- Programul de baza al portofoliului Orbansoft este Fenestra 2000, ce reprezinta o suita de aplicatii destinate productiei si ofertarii tamplariei termoizolante, precum si asigurarii asistentei tehnice in acest domeniu. Programul este disponibil in mai multe variante, in functie de complexitatea solicitata de beneficiar. Versiunea cea mai folosita este cea standard, care include functiile de ofertare, productie si optimizarea debitarilor de profile. Totusi, indiferent de varianta utilizata, functionalitatea programului poate fi extinsa prin instalarea a diferite module, cum ar fi exporturile de date catre alte programe de contabilitate sau tip ERP, comanda utilajelor CNC, gestiunea proiectelor si documentelor electronice, realizarea catalogului de paneluri ornamentale pentru usi etc. Pe langa programul principal oferim solutii pentru implementarea unei retele de vanzari, prin intermediul aplicatiei Fenestra Control. Aceasta include un server Fenestra, cu ajutorul caruia se controleaza licentele Fenestra instalate la agentii de vanzare si se pot colecta si urmari comenzile trimise de catre acestia. Tot prin serverul Fenestra se pot trimite actualizari de preturi si de date tehnice pentru a mentine la zi modul de formare a preturilor de vanzare. Un alt program important din portofoliul Orbansoft este reprezentat de Fenestra Factory, care asigura controlul productiei prin coduri de bare si eliminarea timpilor necesari intocmirii documentelor scrise din procesul de fabricatie.
 
- Care sunt cele mai noi aplicatii din portofoliul Orbansoft?
- Este vorba despre licentele de tip „business” destinate furnizorilor de profile si marilor producatori de tamplarie termoizolanta. Acestea se acceseaza printr-un site dedicat, de unde se pot descarca kiturile de instalare si se pot inregistra si urmari licentele utilizate. 
 
SISECAM
rehau
TSV
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza