Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Ianuarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SOMFY estimeaza o noua crestere a vanzarilor, la nivel comparabil celui din 2020
SOMFY estimeaza o noua crestere a vanzarilor, la nivel comparabil celui din 2020
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Nov 2021 06:10
Compania Somfy Romania se asteapta sa inchida anul financiar curent cu o crestere comparabila celei din 2020. „Ne mandrim cu o evolutie spectaculoasa a business-ului din prima jumatate a anului curent, avand o dinamica similara cu cea a grupului din care facem parte, respectiv de peste 40% fata de perioada similara din 2020. Totusi, situatia pandemica din ultimul an a cauzat un dezechilibru intre cererea pietei si stocurile existente, alaturi de presiunea pretului materiei prime si penuria globala de componente electronice, ceea ce a dus catre restante in livrare, pe care incercam sa le stingem spre finalul anului. Depunem eforturi pentru a minimiza impactul acestor fenomene asupra partenerilor nostri si clientilor finali, mizand pe o revenire a situatiei spre final de an. Interactiunea digitala are acum o pondere semnificativa in procesele companiei, ceea ce ne permite sa comunicam mai rapid si mai amplu in comparatie cu perioada pre-pandemica. Am utilizat si vom continua sa folosim metodele digitale pentru formarea partenerilor, am organizat o serie de webinarii in perioadele in care nu ne puteam intalni, am imbunatatit si am imbogatit platorma destinata partenerilor - Somfy PRO - facilitand accesul rapid la informatie. Totodata, am implementat un numar mare de noi aplicatii care ne ofera accesul la informatii esentiale pentru o viteza de reactie mai buna fata de schimbarile pietei. Pana la finalul anului, vom veni in sprijinul partenerilor nostri cu cea mai recenta inovatie dedicata profesionistilor, TaHoma®Suite, menita sa faciliteze instalarea produselor Somfy, dar si accesul de la distanta la produsele «conectate», pentru a permite diagnosticarea si depanarea acestora fara a fi nevoie de deplasare la fata locului.
Daca inainte de pandemie automatizarile pentru rulouri reprezentau principala categorie in vanzari, in ultimii doi ani, cererea de automatizari pentru sistemele de umbrire pentru interior s-a dublat de la un an la altul, fiind urmata de o accelerare a comenzilor pentru sisteme de umbrire de exterior (pergole, copertine si solutiile pentru «casa inteligenta»), rezultate care reflecta o noua realitate si schimbarea in stilul de viata si de locuit al clientilor. O contributie importanta la evolutia optima a activitatii au avut-o si partenerii Somfy, relatiile solide rezistand provocarilor prin care trece intreaga industrie”, a mentionat Vlad Rovo, directorul general al Somfy Romania & Moldova. Informatii suplimentare, la www.somfy.ro 
 
rehau
SISECAM
2021-video-fer
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza