Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TRITON: Comenzile de feronerie se mentin la un nivel similar celui din 2016
TRITON: Comenzile de feronerie se mentin la un nivel similar celui din 2016
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Iun 2017 12:16
Petre Ghita, directorul general al companiei Triton, in cadrul careia este activa o divizie speciala dedicata furnizarii de sisteme pentru executia tamplariei din PVC, declara, referindu-se la evolutia pietei de profil, ca „acest sector de activitate isi pastreaza in mare masura aceleasi caracteristici ca anul trecut, desi este vizibila, totusi, o crestere semnificativa a exporturilor de ferestre si usi. Astfel, nu ne asteptam la schimbari majore pentru anul in curs, ci la o pastrare a acestei tendinte de dezvoltare. Feroneria dedicata executiei tamplariei din PVC are un aport de aproximativ 55% la incasarile acestei divizii, diferenta constand in comercializarea de suruburi si materiale de etansare (25%) si de accesorii pentru plasele de protectie impotriva insectelor. Totodata, pe segmentul feroneriei, aproximativ 75% din comenzi vizeaza sistemele de inchidere pentru ferestre, marcile pe care le comercializam fiind Winkhaus Activ Pilot (cu o contributie de 50% la vanzarile totale), Roto NT (40%) si Winkhaus Pro Pilot (10%). Se poate observa usor ca sistemele pe care le livram au un portofoliu relativ stabil de consumatori, adresandu-se unor segmente diferite de piata. Evolutia optima a comenzilor din acest an ne determina sa estimam obtinerea unei majorari de aproximativ 20% a cifrei de afaceri totale, in raport cu 2016 (+15% fata de 2015)”.
Livrarile de feronerie ale firmei Triton se realizeaza, in mare parte, in zonele unde sunt deschise puncte de lucru, fiind acoperita cu succes partea de sud-est a Romaniei, prin vanzari sustinute in Muntenia, Dobrogea, Oltenia si Moldova. Comenzile se preiau in mod direct de catre beneficiari sau se livreaza, conform programarilor, la sediul acestora. O optiune noua este aceea prin care comenzile se efectueaza on-line si produsele se furnizeaza apoi prin firme de curierat, pentru a acoperi cat mai rapid si mai eficient zonele in care nu sunt operationale puncte de lucru. Informatii suplimentare, la www.triton.com.ro 
 
ghid_montaj
rehau
SISECAM
2021-video-fer
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE