Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


FOM ROMANIA SRL

FOM ROMANIA SRL

Adresa: Piata 1 Mai nr. 4-5, Cluj Napoca, Judet CLUJ
Telefon: 0264/430.882
Fax: 0264/437.998
E-mail: contact@fomindustrie.ro
Web site: www.fom-group.com
Domenii: Utilaje, scule, echipamente
Descriere activitate
utilaje pentru prelucrat aluminiu si PVC
Prezentare companie/institutie
FOM: Piata isi va reveni rapid la ritmul normal de dezvoltare
 
 
 
 
 
 
Bogdan Fodor (43 de ani)
Functia/Firma: director general, FOM Romania;
Experienta profesionala: 20 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Compania FOM Group - Italia ofera o gama vasta de masini-unelte pentru debitarea si prelucrarea profilelor de aluminiu, aliaje usoare si PVC, pentru clienti din industria de ferestre si usi termoizolante, respectiv din sectorul prelucrarilor industriale. De altfel, FOM Group este unul dintre putinii furnizori mondiali care are capacitatea de a oferi o serie completa de utilaje. De asemenea, FOM Romania livreaza o gama completa de produse si asigura servicii dedicate executiei tamplariei termoizolante din aluminiu, PVC si otel, dar si altor industrii. Dintre acestea, in ultima perioada, cea mai mare pondere in totalul vanzarilor au avut-o liniile de debitare si centrele de lucru cu comanda numerica, dupa cum precizeaza Bogdan Fodor, directorul general al FOM Romania. Firma asigura clientilor si servicii de transport, orice echipament fiind livrat pana in atelierul beneficiarului, unde tehnicienii FOM Romania instaleaza si pun in functiune utilajele achizitionate.
 
- Prezentati noile produse lansate pe piata in anul 2020.
- Ca noutate, la inceputul anului 2020, au fost lansate noile centre de lucru din familia FMC, acestea prezentand o serie de caracteristici inovatoare, precum dispozitivul X-FLOW - brevetat de FOM, care permite reglarea si optimizarea automata a fluxului de lubrifiere pe durata schimbului ustensilei, fara interventia manuala a operatorului. O alta noutate ar fi structura postamentului, tot un brevet FOM, care minimizeaza acumularea de span rezultat din prelucrari. Toata familia noilor centre FMC este echipata cu electromandrina de 7 kW, racita cu lichid, care ofera putere si fiabilitate in orice conditii de lucru.
- Ce efecte ar putea avea pandemia de Covid-19 la nivel economic si pe piata nationala de constructii/ tamplarie termoizolanta?
- Aceasta pandemie a provocat o incetinire a dezvoltarii sectorului de constructii/ tamplarie termoizolanta, dar semnalele pe care le remarcam zilnic pe piata ne dau convingerea ca aceasta perioada de incetinire va fi relativ scurta si foarte rapid piata va reveni la ritmul normal de dezvoltare. Avem convingerea ca piata romaneasca se afla in continua dezvoltare si, pentru ca in 2019 am pastrat trendul ascendent al incasarilor din ultimii ani, cresterea fata de 2018 ne multumeste.
- Ce impact are actuala situatie asupra companiei? Ce masuri ati luat sau aveti in plan sa adoptati pentru depasirea acestei perioade?
- Aceasta perioada a fost dificila pentru noi, restrictiile impuse de autoritati impiedicandu-ne sa fim in contact direct cu clientul, lucru esential in ceea ce ne priveste. Si totusi, cu toata distantarea fizica impusa, am reusit sa pastram legatura cu clientii atat telefonic, cat si prin intermediul tehnologiilor de comunicare online. Am intampinat unele dificultati in distributia utilajelor, in perioada in care fabricile din Italia au fost inchise in totalitate, dar imediat dupa ce acestea au fost redeschise, am reusit sa reluam livrarile catre beneficiari.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Iunie-Iulie 2020)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
2020-video-C_
TELECOAUTOMATION
rehau
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
deceunink_2020

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE