Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VANVEST: Cererea provine majoritar de pe piata locuintelor individuale, in 2022
VANVEST: Cererea provine majoritar de pe piata locuintelor individuale, in 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Aug 2022 06:00
Firma Vanvest International (Bucuresti) estimeaza mentinerea cifrei de afaceri din 2022 la nivelul anului anterior, dupa ce a incheiat 2021 cu o crestere a rezultatelor financiare in raport cu 2020. „Activitatea proprie consta in distributia de sisteme de protectie solara si aerisire (cu o contributie de 20% la cifra totala de afaceri), precum si de sisteme de ventilatie si aerisire, toate marca Renson (Belgia). Sistemele de umbrire Renson fac parte din categoria premium, iar in 2022, pe acest segment de activitate, am inregistrat o stabilizare a numarului comenzilor la un nivel similar celui inregistrat in perioada corespunzatoare din 2021. Cele mai numeroase solicitari le-am primit pentru modelele Fixscreen (o combinatie intre sisteme de umbrire si plase de protectie impotriva insectelor), Algarve si Camargue. Livarile proprii se realizeaza, in principal, in zona Capitalei, iar in ultimul timp cele mai numeroase comenzi pe care le-am indeplinit au provenit din Bucuresti si au vizat locuinte individuale.
Situatia pietei de profil a fost in ultima perioada extrem de dificila, aceasta fiind marcata de instabilitate economica, scaderea puterii de cumparare a clientilor finali sau scumpirile costurilor la materiile prime si energie pe plan international. Incercam si noi sa ne adaptam acestor schimbari si sa ne limitam pe cat se poate consumul, cum ar fi cel cu energia”, a declarat Georgeta Visan, directorul economic al firmei. Informatii suplimentare, la www.vanvest.ro
    
 
2021-video-fer
rehau
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
OCTOMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza