Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VANVEST International anunta cerere mare de sisteme de umbrire in Capitala
VANVEST International anunta cerere mare de sisteme de umbrire in Capitala
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 17 Sep 2021 06:00
Firma Vanvest International (Bucuresti), specializata in distributia de sisteme de protectie solara si aerisire (in proportie de 20% din totalul activitatii), precum si sisteme de ventilatie si aerisire, toate marca Renson (Belgia), si-a concentrat anul acesta livarile in principal pe zona Capitalei. „Bucurestiul este, din punctul nostru de vedere, o piata cu potential, este un loc unde se poate creste in continuare si unde, de altfel, inregistram cele mai numeroase comenzi.
Si pe segmentul sistemelor de umbrire, cele mai multe cereri au venit, in ultima perioada, tot din Bucuresti. Sistemele de umbrire Renson fac parte din categoria premium si sunt reprezentate de modelele Fixscreen (o combinatie intre sisteme de umbrire si plase de protectie impotriva insectelor), Algarve sau Camargue. In general, clientii sunt destul de reticenti, in acest moment, in a face achizitii de sisteme de umbrire si, avand in vedere instabilitatea economica, prefera sa stea in expectativa o perioada. In general, sunt conditionati de buget in contextul in care si produsele pe care le comercializam au preturi in crestere, avand in vedere valul de scumpiri ale materiilor prime pe plan international. Acestor dificultati li se adauga si faptul ca pandemia ne-a fortat sa lucram de acasa, ceea ce nu a fost tot timpul in avantajul nostru. Pentru anul in curs, ne-am propus, inainte de orice, sa ne mentinem activitatea la cote optime”, a subliniat Georgeta Visan, directorul economic al firmei. Informatii suplimentare, la www.vanvest.ro
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left