Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 03 Martie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Viorel UNGUR (AKZONOBEL Powder Coatings): Prognoza optimista pentru 2021
Viorel UNGUR (AKZONOBEL Powder Coatings): Prognoza optimista pentru 2021
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Ian 2021 06:10
„Din fericire, portofoliul propriu de clienti nu a fost aproape deloc afectat de situatia economica din 2020, influentata de criza sanitara, ceea ce arata maturitatea si stabilitatea sucursalei AkzoNobel Powder Coatings Romania. Au fost domenii afectate pentru o mica perioada (cum ar fi industria auto sau cea a productiei de echipamente industriale), insa toate aceste companii si-au revenit spectaculos in a doua parte a anului. Din pacate, anul 2020 a adus si pentru AkzoNobel Powder Coatings Romania o scadere a cifrei de afaceri fata de 2019, in special in prima parte a exercitiului financiar respectiv, cand economia a inghetat si companiile au asteptat sa apara un mediu mai previzibil pentru continuarea afacerilor. Criza sanitara a afectat lanturile de aprovizionare, dar si planurile de investitii. Partea a doua a anului a venit cu o redresare a incasarilor, atat pe fondul repornirii activitatii, cat si pe baza unor noi investitii, insa, din pacate, reluarea respectiva nu a acoperit in totalitate scaderea din prima parte a lui 2020. Principalele probleme aparute in 2020 in ceea ce priveste colaborarea cu producatorii de tamplarie termoizolanta sunt legate de termenele de livrare, care din pacate au avut de suferit imediat ce carantina a inceput sa fie instituita in diverse tari, iar rutele de transport au fost profund afectate. Din pacate, inclusiv pentru perioada urmatoare, fie si pe termen scurt, previzionam aceleasi probleme, datorate de aceasta data altor motive: cererea a repornit destul de abrupt, producatorii de materie prima nu au tinut pasul si nu au investit suficient pentru a face fata relansarii cererii si astfel intreg lantul de aprovizionare va avea de suferit. Din fericire, AkzoNobel are de mai multi ani implementat un sistem partial de lucru de acasa, mobilitatea si flexibilitatea fiind unul dintre avantajele care ne situeaza in topul companiilor din domeniul nostru specific. In acest context, reorganizarea activitatii in perioada pandemiei a fost extrem de usor de realizat, iar peste 80% din afacerile proprii se desfasoara in mediul online. Suntem deja inaintea situatiei actuale, iar pasii pe care ii vom face in continuare ne vor mentine in aceasta pozitie.
Tinand cont de momentul actual, prognoza proprie pentru anul 2021 este destul de optimista, cresterea estimata fiind de peste 30% in ceea ce priveste cifra de afaceri. Pentru anul viitor, planurile in ceea ce priveste sucursala sunt destul de ambitioase si se refera la o mai buna integrare in cadrul noii organizari a grupului AkzoNobel. Investitii vor fi facute in infrastructura companiei, in sistemele de gestiune a bazelor de date, precum si in dezvoltarea si pregatirea personalului. Consider ca impactul pandemiei va continua sa-si faca simtita prezenta si in cursul anului 2021, dar ca in cazul oricarei alte crize, in ceea ce ne priveste, vom incerca sa luam partea buna a acestor schimbari, dintre care cea mai importanta este aceea ca se va face mai multa ordine pe piata. Probabil ca vor avea de suferit cel mai mult doar acele companii care care subzistau sub limita calitatii si a profitabilitatii.
In ceea ce priveste preocuparea pentru calitate, din punctul nostru de vedere, piata din Romania este pe drumul cel bun. Evident ca mai sunt foarte multi pasi de facut, insa asta nu poate decat sa ne bucure, pentru ca ne ofera noi oportunitati de dezvoltare. Produsele AkzoNobel au stat intotdeauna in topul industriei vopselurilor, atat din punct de vedere al calitatii, cat si din cel al diversitatii gamei sortimentale (detinem una dintre cele mai variate game de vopsea pulbere din lume). Vopseaua pulbere din portofoliul propriu se adreseaza mai multor domenii de activitate. Produsele din zona de uz casnic si constructii (inclusiv tamplarie termoizolanta) sunt importante, dar si produsele destinate industriei auto sau productiei de echipamente au un rol definitoriu. Echilibrul este prezent si in ponderea produselor noastre, ceea ce ne face competitivi chiar si pe o piata volatila, stabilitatea si calitatea stand la baza performantelor proprii”.
 
2021-video-fer
TELECOAUTOMATION
SISECAM
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE