Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WAREMA: Extindere strategica si dezvoltare pe piata sistemelor parasolare
WAREMA: Extindere strategica si dezvoltare pe piata sistemelor parasolare
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 31 Iul 2020 06:12
Corporatia Warema (Warema Renkhoff SE) a dat publicitatii rezultatele financiare aferente anului 2019, managerii grupului specializat in furnizarea solutiilor din categoria tehnicii de umbrire subliniind faptul ca exercitiul financiar analizat a fost, din nou, unul al succesului, atat in domeniul sistemelor de umbrire (Sun & Habitats), care constituie principala arie de competenta a corporatiei (ce-si mentine structura unei afaceri de familie), cat si in ceea ce priveste divizia de inginerie a materialelor plastice si inginerie mecanica (Plastics & Engineering). Astfel, potrivit unui comunicat al grupului, la nivelul Warema, anul fiscal 2019 stabileste cursul pentru un viitor de succes, indiferent de contextul creat de actuala pandemie mondiala de coronavirus.
„In exercitiul financiar 2019, grupul Warema, cu cele doua divizii ale sale, Sun & Habitats si Plastics & Engineering, a creat o baza solida pentru a continua sa fie un partener de incredere si puternic al clientilor sai, in viitor. La nivel mondial, Warema a generat vanzari de aproximativ 571 de milioane de euro, cu o crestere de peste 12% fata de precedentele 12 luni. Aceasta situatie de exceptie, care a fundamentat expansiunea sustenabila a afacerilor, are ca premise extinderile strategice si dezvoltarile durabile in ariile specializate de business”, se arata in comunicatul grupului.
O componenta importanta a actualei strategii de succes este consolidarea prezentei pe piata. O data cu achizitia companiei poloneze implicate in crearea si promovarea sistemelor de protectie solara Anwis, grupul Warema isi propune sa-si creasca pozitia pe piata in Europa de Est. Specialistii Anwis au expertiza in protectia solara externa si interna inca din anul 1979, cu o pozitie privilegiata in optiunile beneficiarilor de pe piata poloneza si in cadrul celei est-europene.
Ca urmare a acestei extinderi, dupa cum se mai arata in comunicat, grupul Warema, prin divizia Sun & Habitats, include acum alte patru marci, pe langa brandul Warema, de baza - si anume Caravita , Exterra , Wings Professional si Anwis. Portofoliul de servicii este divers si include multiple solutii, pornind de la cele pentru protectie solara si la intemperii, pana la proiectarea individuala a sistemelor destinate spatiilor de locuit.
In plus, Warema dispune acum de un nou centru industrial si logistic, in Germania, la Wertheim Bettingen, unde a fost pusa piatra de temelie si pentru un nou showroom, precum si pentru un nou centru de productie si logistica la Hymerring, unde vor fi create peste 300 de noi locuri de munca. Toate acestea constituie un raspuns la nevoia suplimentara de spatiu de productie, luandu-se in considerare extinderea capacitatii. In plus, reconfigurarea logisticii in localitatea Wertheim este importanta din punct de vedere strategic, datorita conexiunii directe cu autostrada si proximitatii fata de sediul companiei, asigurand termene de livrare optimizate. Showroom-ul ofera, de asemenea, servicii complexe pentru toti cei care-i trec pragul, fiind amenajat astfel incat sa permita o prezentare orientata catre clientii finali a solutiilor sofisticate de protectie solara si a produselor inovatoare din zona exterioara de petrecere a timpului liber.
„Chiar daca evenimentele actuale, determinate de evolutia pandemiei de coronavirus, au efecte profunde, poate chiar ireversibile, asupra vietii private si economice, iar grupul Warema se confrunta si cu acestea, rezultatele bune ale ultimilor ani, precum si situatia financiara solida si alinierea companiei noastre pe calea sustenabilitatii ne vor permite sa obtinem alte rezultate pozitive in anul fiscal 2020, precum si, mai ales, pe termen mediu si lung. Noile centre de la Wertheim si Hymerring au fost configurate in conformitate cu strategia grupului Warema de a optimiza procesele de lucru in mod constant si de a testa noi moduri de lucru, pentru a continua sa parcurga pasi importanti pe calea sustenabilitatii. De asemenea, centrul nostru din Dillberg-Marktheidenfeld, reamenajat in 2019, este caracterizat printr-un nou concept de amenajare, care favorizeaza metodele agile si inovatoare de lucru. De altfel, centrul respectiv nu reprezinta numai un spatiu de productie, vanzare, prezentare etc., ci asigura libertatea de a gandi – ca o conditie ideala pentru dezvoltarea de noi produse si solutii cu care grupul Warema poate reactiona si mai rapid la noile tendinte ale pietei, la trendurile de dezvoltare a industriei sistemelor de umbrire si la solicitarile clientilor”, a subliniat Angelique Renkhoff-Mücke, CEO al Warema. Informatii suplimentare, la www.warema.com
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE