Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 06 Septembrie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DUALSOFT isi intareste pozitia si estimeaza mentinerea cifrei de afaceri in 2024
DUALSOFT isi intareste pozitia si estimeaza mentinerea cifrei de afaceri in 2024
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 22 Iul 2024 06:15
Compania Dualsoft, specializata in dezvoltarea de software pentru executia tamplariei termoizolante, a incheiat anul 2023 cu o majorare de 6% a rezultatelor financiare. Vladimir Peta, managerul Dualsoft, precizeaza ca in 2024 este vizata cel putin o mentinere a cifrei de afaceri, chiar daca in fiecare an de pana acum a fost inregistrata o crestere, dar si ca in actualul exercitiu financiar urmeaza sa fie adoptata o strategie de stabilizare a activitatii la parametri optimi, fara efectuarea de investitii in dezvoltare.
- Prezentati portofoliul propriu de produse si servicii pe care le puneti la dispozitia clientilor.
- Oferta de produse pe care o comercializam include, in principal, programul Winarhi, aflat in prezent la versiunea 15, precum si alte programe software ce se dezvolta constant, pentru a putea raspunde cerintelor de interconectivitate cu orice fel de utilaje automatizate pentru productia de ferestre termoizolante, programe si echipamente pentru fabricarea geamului termoizolant, programe de contabilitate/ ERP si dispozitive portabile de gestiune a stocurilor. In cazul programului Winarhi, putem spune ca facem actualizari lunare, chiar daca acestea nu sunt majore. Exista module pe care le dezvoltam permanent la cererea clientilor si toate produsele noastre au un grad superior de personalizare, fiind, de cele mai multe ori, exclusive.
- Precizati cum a evoluat cererea in domeniul specific de activitate in ultima perioada.
- In ultimul timp, termenele de livrare a utilajelor au crescut foarte mult, echipamentele comandate ajungand sa se livreze si la doi ani dupa plasarea comenzii. In acelasi timp, pe piata se gasesc mult mai greu utilaje si multi clienti sunt fortati sa renunte la achizitiile planificate. Firmele care au o mai mare putere financiara comanda cam tot ce se poate livra cat mai rapid, iar pe piata sunt disponibile pentru comenzi utilaje mai putin calitative. Totodata, am observat o crestere a numarului comenzilor pentru utilajele fabricate in Turcia care, din pacate, nu sunt nici ele asa de numeroase. Situatia este similara si in cazul echipamentelor second-hand, care sunt, de asemenea, tot mai greu de gasit si pot realiza mai putine operatii. Producatorii de utilaje din Germania nu gasesc personal pentru a-si creste productia, problemele de acest tip debutand cu zece ani in urma. In general, piata nationala este fluctuanta, inclusiv pentru ca exista perioade in care sunt disponibile resurse financiare si altele in care nu sunt. Totusi, in ultima perioada, am inregistrat o usoara revenire a cererii.
- Mentionati ce schimbari au aparut, recent, in activitatea proprie.
- Desi nu putem spune ca am inregistrat cereri speciale pentru anumite categorii de produse, am remarcat o crestere a cererii de servicii. Astfel, daca in trecut clientii nu erau obisnuiti cu faptul ca serviciile, consultanta sau mentenanta costa, astazi putem spune ca aceasta situatie s-a echilibrat, la fel cum nu mai avem discutii legate de pretul licentelor. In aceste conditii, am decis sa crestem numarul de angajati care se ocupa de servicii. 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
AUGUST 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left