Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - ORGADATA ROMANIA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


ORGADATA ROMANIA SRL

ORGADATA ROMANIA SRL

Adresa: Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, AFI Park clădirea A, et. 6, Timisoara, Judet Timis
Telefon: 0372-541.922
Fax: -
Mobil: 0787-324.140
E-mail: cosmin.zaharia@orgadata.com
Web site: orgadata.com
Domenii: Software
Descriere activitate
Software pentru industria constructoare de uși, fereste și pereți cortină din aluminiu, oțel și PVC
Prezentare companie/institutie
ORGADATA: Numarul de abonamente inregistreaza o crestere continua
 
 
 
 
 
 
Cosmin Zaharia
Functia/Firma: Sales Manager, Orgadata Romania;
Experienta profesionala: 14 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Un element major al succesului pe piata al furnizorului de software Orgadata este reprezentat de faptul ca oferta societatii este perfect actualizata in orice moment. Orgadata lucreaza constant la imbunatatirea produselor si se asigura ca toti clientii sai beneficiaza de cele mai bune servicii. Firma ofera o gama larga de cursuri de formare legat de tot ceea ce este asociat cu LogiKal, astfel incat partenerii sa poata folosi programul la eficienta maxima. Angajamentul fata de inovare, dezvoltarea continua si imbunatatirea serviciilor sunt preocupari constante pentru companie.
 
- Cum au evoluat vanzarile in 2021 si prima jumatate a anului?
- Pana in prezent, compania noastra nu a simtit direct efectele pandemiei sau ale razboiului. Desi piata pe care o operam se confrunta cu provocari multiple precum cresterea inflatiei, majorarea costurilor, criza energetica etc., performantele noastre din 2021 si 2022 ne permit sa fim optimisti, numarul de abonamente inregistrand o crestere continua. La nivel de grup, ne asteptam sa generam vanzari de peste 34 milioane de euro in 2022, o crestere de peste 10% fata de anul precedent.
- Ati lansat solutii noi in ultima perioada, in care industria a pus accent pe digitalizare si automatizare?
- In perioada urmatoare, vom lansa noua versiune LogiKal 12. Aceasta versiune vine cu o interfata complet reproiectata, "aerisita", clara si perfect compatibila cu aplicatiile deja utilizate. Toate informatiile necesare vor fi intelese rapid. Pe partea de functionalitate, de mentionat sunt posibilitatile extinse de vizualizare 3D, precum si modul in care faciliteaza lucrari precum identificarea intersectiilor de proiectare. De asemenea, vom putea comuta in mod flexibil intre pozitiile individuale in cadrul unui proiect si intre diferite proiecte de constructie in orice moment. Noul LogiKal 12 ofera flexibilitate maxima si deschide noi perspective pentru viitor! De asemenea, o noutate este aplicatia Datasafe, care in curand se va alatura gamei noastre de produse. Cu Datasafe, fiecare fereastra, usa si fatada va contine toate informatiile necesare despre propriile componente si va fi accesibila rapid si convenabil printr-un cod QR, direct de pe telefonul mobil.
- In ce fel tendinta actuala a abonamentelor la software v-a afectat afacerea?
- Fluxul nostru normal de lucru nu a fost perturbat. Majoritatea provocarilor actuale sunt resimtite in special de clientii nostri. In ceea ce ne priveste, putem identifica un interes extins din partea producatorilor, care au inteles ca pentru a creste productivitatea, dinamica si eficienta sunt necesare solutii software avansate. Pe acest fond, putem spune ca numarul de solicitari de abonamente sau module noi se situeaza pe un trend ascendent.
- Ce credeti ca se va intampla in viitor in ceea ce priveste politicile europene de eficienta energetica?
- Eficienta energetica si sustenabilitatea se traduc printr-un consum mai mic de energie, iar LogiKal respecta toate regulile si reglementarile aplicabile. Instrumentele necesare, cum ar fi rapoartele U-value, marcajul CE, declaratia de performanta sau sarcinile de vant pentru peretii cortina sunt acoperite de LogiKal intr-un mod foarte profesional. Energia este astazi un factor determinant in constructia cladirilor, iar LogiKal va fi intotdeauna adaptat la cerintele viitoare.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2022)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left