Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MOBIMPEX: Proiect important pe segmentul tamplariei din lemn stratificat
MOBIMPEX: Proiect important pe segmentul tamplariei din lemn stratificat
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Iun 2015 18:40
Producatorul de tamplarie din lemn stratificat Mobimpex efectueaza, in prezent, livrari importante de ferestre pentru reabilitarea sediului Primariei Capitalei, ce reprezinta o cladire istorica. Adjudecarea in urma unui concurs a acestui proiect, cu o valoare importanta, ii determina pe managerii firmei sa prognozeze pentru anul in curs  obtinerea unei majorari a cifrei de afaceri, dupa ce incasarile s-au inscris pe un trend ascendent si in precedentele exercitii financiare. Astfel, in 2013 au fost inregistrate vanzari in cuantum de 1,9 milioane de lei, iar in 2014, de 2,3 milioane de lei.
 
Gheorghe Bazga, director general al Mobimpex: "Dupa finalizarea acestui proiect si incasarea banilor, ne-am propus, de asemenea, sa derulam diverse proiecte de investitii in dezvoltare, cum ar fi inaugurarea unui nou showroom. Pentru noi, aceasta lucrare reprezinta si un semnal de normalizare a situatiei reabilitarii cladirilor istorice, la care, in ultima vreme, au inceput sa se utilizeze - asa cum este normal - ansambluri din lemn, in detrimentul celor din PVC, care se foloseau in majoritatea cazurilor, pana in prezent. In acelasi timp, la nivel national, unde efectuam livrari, am remarcat ca nivelul cererii de sortimente din lemn se mentine constant. In oferta proprie se regasesc in proportie de 40% ferestre, 50% usi si 10% mobilier din acelasi material. Ferestrele sunt realizate din esente de stejar sau molid si integreaza feronerie AGB sau Roto NT si geam termoizolant procurat de la producatorul Cristal Brad".   
 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left