Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU 360°: Windows REVOLUTION a reunit conducerea grupului si partenerii
REHAU 360°: Windows REVOLUTION a reunit conducerea grupului si partenerii
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Nov 2023 06:30
REHAU Window Solutions, unul dintre furnizorii globali majori de sisteme din PVC destinate executiei de tamplarie termoizolanta, a inaugurat recent la Cisnadie, judetul Sibiu, un centru logistic modern, a carui deschidere oficiala a fost marcata prin evenimentul "REHAU 360°: Windows REVOLUTION", ce a prilejuit participarea a numerosi oficiali ai grupului atat din Romania, cat si de la nivelul companiei-mama. Investitia se ridica la 10 milioane de euro, iar prin operationalizarea sa au fost create 63 de noi locuri de munca. Centrul logistic si de infoliere este realizat pe un teren de 200.000 mp si are o suprafata construita de 52.900 mp, din care 7.000 mp reprezinta depozite, 1.800 mp este aria halelor ce gazduiesc linia de infoliere, iar diferenta este alocata birourilor si zonei de mentenanta. Conform declaratiilor reprezentantilor grupului, noul centrul logistic de la Cisnadie face parte din strategia de crestere globala a grupului si va sustine divizia REHAU Window Solutions in demersul sau de a deservi mai usor piata regionala si clientii, oferind servicii la o calitate superioara mult mai rapid, gratie apropierii de drumurile europene. Produsele REHAU Window Solutions vor pleca din Sibiu catre partenerii din toata Romania, precum si catre cei din tarile est-europene aflate in proximitate, cum ar fi Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia. 
 
Cale deschisa pentru transformarea REHAU WS intr-un ecosistem complet
La ceremonia derulata in cadrul centrului, au fost prezenti Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions, Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania si Paul Chipriean, Director Window Solutions REHAU Romania. 
"Actiunea de la Cisnadie reprezinta inca un pas facut de divizia Window Solutions in directia cresterii competitivitatii si a capacitatii de deservire a pietei locale, precum si in cea de urmarire a strategiei REHAU Window Solutions de extindere globala si apropiere de partenerii din regiune. Mai mult, centrul logistic din judetul Sibiu ne deschide calea spre a deveni un furnizor complet, construind un intreg ecosistem in jurul ferestrelor si serviciilor. Aceasta constituie o etapa importanta in indeplinirea obiectivelor strategice ale REHAU. Ma bucur sa fiu prezent in Romania pentru inaugurarea acestui proiect strategic atat pentru compania noastra, cat si pentru piata de ferestre si usi locala si regionala. Sunt convins ca Romania va fi in continuare un loc propice dezvoltarii viitoare a afacerilor REHAU Window Solutions, pentru ca dispune de personal calificat si de potential crescut", a declarat Carsten Heuer.
 
Confirmare a viziunii si misiunii grupului german pe piata internationala
La randul sau, Paul Chipriean, Director al Window Solutions REHAU Romania a subliniat ca "centrul logistic de la Cisnadie este pasul mult asteptat de divizia REHAU Window Solutions pentru dezvoltarea afacerilor din Romania si din regiune. Existenta liniei de infoliere este un avantaj suplimentar, intrucat aceasta capacitate sporeste valoarea serviciilor diviziei pe piata interna si regionala si le dovedeste partenerilor si clientilor nostri ca REHAU WS este un furnizor de solutii de incredere, care investeste in dezvoltarea pietei de profil". Investitia din judetul Sibiu este, totodata, o confirmare a viziunii si misiunii grupului german la nivel international, de a-si deservi clientii la cele mai inalte standarde, prin sporirea performantei si calitatii, gratie progresului tehnologic. Practic, prin aceasta investitie Romania este pusa pe harta actiunilor strategice de dezvoltare ale REHAU.De reamintit ca prezenta companiei pe piata locala atinge aproape trei decenii, perioada in care cifra de afaceri s-a situat permanent pe un trend ascendent. Datele oficiale arata ca anul fiscal 2022 a fost incheiat de subsidiara din Romania cu o cifra de afaceri de aproximativ 57 milioane de euro, ceea ce constituie un avans de 12% fata de anul precedent.
Dezvoltarea operationala in plan logistic si extinderea serviciilor prin adaugarea facilitatilor de infoliere a profilelor din PVC constituie noi componente ale politicii de consolidare a parteneriatelor existente si de demarare a unor noi colaborari, ceea ce va duce inclusiv la cresterea performantei financiare.
REHAU Window Solutions Romania si-a demonstrat deja capacitatea de adaptare flexibila la noile paradigme ale digitalizarii si sustenabilitatii, promovand in mod consecvent inovatia si acordand o atentie deosebita echipei de profesionisti din cadrul REHAU. In acest fel este posibila navigarea in conditii de siguranta prin apele tulburi ale crizelor globale actuale si consolidarea pozitiei in varful clasamentului furnizorilor internationali de profile din PVC, au mai afirmat oficialii companiei.
 
***
Cu o istorie de peste un secol, bazele grupului REHAU au fost puse in 1907 de fondatorul sau Helmut Wagner, care a initiat activitatea Fränkische Lederfabrik. Beneficiind de spirit vizionar si curaj antreprenorial foarte util in perioada dificila care a urmat Primului Razboi Mondial, omul german de afaceri a reusit sa asigure o dezvoltare impetuoasa a acestei companii independente, care in timp s-a transformat intr-un grup multinational, in cadrul caruia activeaza in prezent peste 20.000 de angajati. Fiind o companie 100% de familie, accentul este pus permanent pe dezvoltarea pe termen lung si nu pe profitul imediat. Radacinile sale solide confera grupului stabilitatea necesara, iar experienta si spiritul inovator au facut in ultimele sapte decenii din REHAU un lider mondial in sisteme si servicii pe baza de polimeri, adresate unei mari varietati de industrii. Actualmente, grupul este prezent in peste 190 de locatii din 54 de tari si genereaza vanzari anuale de circa 4,7 miliarde euro. Divizia de solutii pentru ferestre din cadrul REHAU reinventeaza in mod continuu materialele de baza folosite in domeniu, implementand, de asemenea, o strategie ambitioasa in materie de reciclare. Astfel, eticheta EcoPuls ce reprezinta un concept de sustenabilitate unic in industrie, constituie o confirmare a eforturilor respective. In calitate de pionier si promotor al dezvoltarii durabile, REHAU Window Solutions se pozitioneaza, la momentul actual, in topul furnizorilor specializati in promovarea de solutii holistice, de-a lungul intregului lant valoric, in conformitate cu sloganul " Windows. Reinvented for modern life."
 

 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left