Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUKONIGSTAHL livreaza sisteme eficiente energetic pentru Primaria Galati
ALUKONIGSTAHL livreaza sisteme eficiente energetic pentru Primaria Galati
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 30 Sep 2019 21:31
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, furnizeaza solutii Schüco: perete cortina, ferestre, usi glisante, dar si panouri fixe din profile de otel inoxidabil Jansen pentru Primaria din Galati, o cladire cu performante energetice exceptionale si un design modern, informeaza un comunicat al companiei.
Sistemele Schüco pentru pereti cortina FW 50+.SI semistructural, usile liftant-glisante ASS 70.HI., ferestrele Schüco AWS 114.SI si AWS 114 TipTronic integrate in fatada, dar si fereastra de acoperis Schüco AWS 57 RO sustin performantele tehnice solicitate de beneficiar.
„Ne aflam in perioada premergatoare intrarii in vigoare a noii legislatii europene privind performanta energetica a cladirilor si incurajam ca noile constructii sa se alinieze noilor directive. Un exemplu este primaria din Galati, care, prin integrarea celor mai performante solutii, reuseste sa devina o cladire model care demonstreaza cum sa combini designul arhitectural inovator cu o izolare termica exceptionala, siguranta si confort la interior”, afirma Attila Beer, administrator al Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.
Echipa de arhitecti a ales folosirea sistemului pentru pereti cortina Schüco FW 50 + .SI, care ofera un nivel ridicat de izolatie termica pentru fatadele montant-traversa. In acest proiect s-a folosit un vitraj triplu termoizolant cu sticla de 52 mm grosime si cu factor solar pentru diminuarea efectului de sera si reducerea consumului energetic.
Integrate elegant in peretele cortina, ferestrele Schüco AWS 114.SI si AWS 114 TipTronic asigura o izolare termica superioara, confort si siguranta. Acestea prezinta rezistenta antiefractie pana la RC2, valori de izolare termica Uf pana la 1,3 W/(m²K) si izolare fonica de peste 40 dB. Din punct de vedere vizual, cercevelele de mari dimensiuni se integreaza perfect in fatada moderna. Ferestrele echipate cu feronerie mecatronica Schüco TipTronic se actioneaza de la distanta.
Cladirea integreaza si luminatoare realizate cu Schüco FW 50+. Sistemul este adecvat pentru luminatoare pretentioase si este compatibil cu multe sisteme Schüco, in acest proiect fiind folosite impreuna cu ferestrele AWS 57RO, in varianta motorizata. Ferestrele de acoperis Schüco AWS 57 RO cu suprafata mare sunt prevazute cu o izolatie de baza buna, etanseitate dovedita si design atractiv cu un finisaj plat cu sticla izolata in trepte, ceea ce asigura o scurgere buna a apei pentru un efect de autocuratare.
In ceea ce priveste usile glisante, a fost ales sistemul Schüco ASS 70.HI care se actioneaza usor chiar si in cazul unor suprafete vitrate mari, asigura izolare termica si fonica excelente si sunt perfect etanse la ploaie.
Printre solutiile furnizate de Alukönigstahl in acest proiect se numara si panourile fixe rezistente la foc, din profile de otel Jansen VISS Fire, care permit ca vitrajul sa ramana in pozitia corecta, patrunderea focului si a fumului fiind oprita.
Primaria din Galati cuprinde 5.874 metri patrati de spatii functionale, 70 de birouri in care isi desfasoara activitatea aproximativ 300 de angajati, 88 de locuri de parcare pe trei niveluri si 3.086 de mp de sticla folositi la realizarea cladirii.
***
Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovatoare a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, lider mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.
Din 1995 a fost infiintata si compania Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani, Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left