Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUPROF: Concursul Lucrarea de Constructii a Anului si-a desemnat castigatorii
ALUPROF: Concursul Lucrarea de Constructii a Anului si-a desemnat castigatorii
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 28 Ian 2015 18:00
Spectaculoasa gala finala a concursului arhitectonic „Lucrarea de Constructii a Anului in sistemele Aluprof” a avut loc la sfarsitul anului trecut la Hotelul Warszawianka Wellness&Spa.
Realizarile arhitectonice premiate in cadrul concursului nu sunt doar perfect executate, ci prezinta in acelasi timp arta creatorilor acestora.
Concursul a prezentat perfect faptul ca Polonia merge in directia cea buna – lucrarile de constructii interne, bazate pe ideea tehnica poloneza, egaland cladiri din intreaga lume. 
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left