Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUSYSTEM: Proiecte importante adjudecate de companie in 2014
ALUSYSTEM: Proiecte importante adjudecate de companie in 2014
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 29 Apr 2014 13:13
In luna decembrie a anului trecut, compania Alusystem a fost desemnata constructor al fatadelor Auchan Center din Drumul Taberei Bucuresti, contractorul general fiind Bog’Art. Cladirea va avea regimul de inaltime P + M +2 E + (3E, 5E) si o suprafata construita de 87.000 mp, finalizarea sa fiind asteptata pentru luna octombrie 2014.
Totodata, la inceputul lunii aprilie 2014, au fost demarate lucrarile la proiectul United Business Center din Cluj-Napoca, care va fi o cladire cu functiuni mixte (birouri, spatii comerciale si servicii), construita in regim D+P+10E+Eth. Contractul pentru realizarea fatadelor la acest obiectiv a fost semnat in luna aprilie a.c. si a vizat realizarea a aproximativ 5.500 mp element fatada si perete cortina Schuco si a 3.000 mp placare cu piatra naturala in sistem ventilat.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left