Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEZE lanseaza noile sisteme de usi glisante automate cu izolare termica
GEZE lanseaza noile sisteme de usi glisante automate cu izolare termica
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Mar 2019 17:17
GEZE, lider in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, lanseaza sisteme de usi glisante cu sticla termoizolanta si separare termica a profilelor. Acestea contribuie semnificativ la izolarea termica a intrarilor din fatade, indeplinind cu succes cerintele proiectelor prin transparenta maxima.
In urma dezvoltarilor ulterioare, sistemul de usi glisante automate ECDrive poate fi utilizat si cu profile separate termic. Astfel, usile glisante economisesc energie, asigurand, in acelasi timp, o „perspectiva” maxima.
Minimizarea pierderilor de caldura
Calitatile de izolare termica a noului sistem, in combinatie cu noua automatizare ECdrive, contribuie la reducerea pierderilor de caldura prin usile glisante din sticla de dimensiuni mari, din vitrine, de la intrarile in spitale si hoteluri.
- Evitarea puntilor termice;
- Coeficientul de transfer termic al sistemelor complete de usi glisante vitrate este semnificativ mai mic comparativ cu cel al profilelor conventionale;
- Grosimea sticlei de 32 mm poate fi utilizata pentru vitraje cu izolare dubla sau tripla, cu valori Ug de 1,0, respectiv 0,8.
Design discret – miscare silentioasa
Canaturile usii care cantaresc pana la 140 kg pot fi utilizate cu ajutorul carucioarelor de rulare optionale cu role duble, utilizand ECdrive. Acest lucru inseamna ca, greutatile mai mari ale canaturilor rezultate din folosirea vitrajelor cu izolare multipla pot fi atinse.
- inaltimea capacului automatizarii a fost redusa semnificativ cu 100 de milimetri;
- design-ul usii este mai discret si mai elegant;
- sine de rulare ranforsate pentru miscari usoare si silentioase si o durata de viata mai lunga pentru canaturile grele de usa.
Sisteme de usi cu rupere termica
Daca noul ECdrive este combinat cu profile separate termic, impreuna cu supralumini separate termic - toate cu profile inguste - rezultatul este un sistem complet de usi cu izolatie termica optima, oferind usii si un accent estetic. Supraluminile sunt disponibile cu partitii simple sau duble, inclusiv panouri laterale pe fatada, satisfacand cerintele pentru sistemele de usi cu transparenta maxima. De ce? Pentru ca dezvoltam solutii pentru nevoile clientilor nostri si oferim inspiratie pentru beneficii suplimentare.
Sigur si conectat in retea
Pentru o siguranta sporita in cazul unor oaspeti nedoriti, chiar si pe durata functionarii nocturne, profilele pot fi echipate cu un sistem de blocare manual sau motorizat.
La fel ca toate usile automate GEZE, sistemul ECDrive:
- respecta standardele maxime de siguranta ale utilizatorilor in conformitate cu DIN 18650-1 / 2 si DIN EN 16005;
- poate fi integrat in solutiile de retea BACnet cu sistemul de automatizare a cladirilor GEZE Cockpit.
Instalare si intretinere: mai eficienta si mai convenabila
Instalarea sistemului de actionare a usii ECDrive este rapida si usoara, iar in ceea ce priveste intretinerea, o noua interfata de service a automatizarii asigura o conexiune usoara cu terminalul de service sau interfata Bluetooth.
Concepte individuale de service
Oferim service excelent care continua mult timp dupa livrarea sistemului de usi glisante ECDrive cu profile separate termic. Ca partener profesionist pentru sisteme de usi, sustinem usile automate de-a lungul intregului ciclu de viata cu service si mentenanta, adaptate proiectului.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK