Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN lanseaza versiunea digitala a manualului GlassTime
GUARDIAN lanseaza versiunea digitala a manualului GlassTime
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 26 Sep 2019 17:02
Guardian Glass a lansat o versiune digitala a binecunoscutului sau manual GlassTime, care este un instrument extraordinar dedicat arhitectilor, procesatorilor de sticla si fatadistilor, pentru a afla despre sticla si cum pot sa construiasca cu aceasta, informeaza un comunicat al companiei.
Ca manual tehnologic si enciclopedie, GlassTime este cel mai apreciat ghid de referinta online al sticlei pentru comunitatea dedicata sticlei. Anterior disponibila doar in format tiparit, noua versiune digitala este interactiva, mai usor de parcurs si contine informatii care pot fi actualizate in functie de necesitati. Continutul este dezvoltat de experti ai Guardian Glass folosind feedback-ul relevant al clientilor si al altor specialisti din domeniul sticlei.
Acest manual este valoros pentru toate nivelurile de expertiza cu sticla si include intelegerea proprietatilor si a beneficiilor tipurilor de sticla, utilizarea acesteia si a modului in care este fabricata. Exista, de asemenea, informatii despre standardele sticlei, precum si recomandari pentru prelucrarea sticlei si folosirea acesteia intr-o cladire sau casa.
Fiecare pagina a manualului online poate fi tiparita, salvata ca fisier PDF sau transmisa colegilor prin e-mail. Utilizatorii pot accesa cu usurinta paginile produsului Guardian Glass, pot cauta dupa cuvinte cheie si accesa instrumente utile de calcul online, precum „Glass Analytics”. Daca utilizatorii trebuie sa solicite o mostra de produs, au nevoie de asistenta tehnica sau de sfaturi specifice pentru un proiect, o pot face doar prin cateva click-uri.
Guus Boekhoudt, vicepresedinte Guardian Glass Europe, Rusia si Asia si director general al Guardian Europe, comenteaza: „Prin lansarea versiunii digitale a GlassTime, Guardian Glass ofera cea mai apreciata platforma de cunostinte in domeniul sticlei. Vrem sa impartasim cunostintele noastre si sa ne punem expertiza la dispozitia utilizatorilor de oriunde si de cate ori au nevoie”.
***
Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla peliculizata si produse fabricate din sticla. In cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si rezidentiale) si aplicatii arhitecturale de interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil - see what's possible®.
Guardian Industries, o companie globala cu sediul in Auburn Hills, Michigan, opereaza in America de Nord si de Sud, Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Companiile Guardian angajeaza 18.000 de persoane si fabrica sticla float de inalta performanta; produse din sticla peliculizata pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, pentru industria transportului si domeniul tehnic, precum si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industria auto si a camioanelor. Viziunea Guardian este de a fi un partener preferat de clienti, furnizori, angajati si comunitati, pe baza unei relatii benefice, reciproce. Aceasta duce la atentia continua in ceea ce priveste imbunatatirea vietii oamenilor, prin furnizarea de produse si servicii care valoreaza mai mult decat alternativele lor, facand aceasta in mod responsabil si consumand mai putine resurse. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc. Pentru a accesa versiunea digitala a GlassTime, click aici!
 
COVID-19
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE