Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HAFELE a inaugurat recent noul sediu central al companiei din Timisoara
HAFELE a inaugurat recent noul sediu central al companiei din Timisoara
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 29 Nov 2019 07:00
Hafele a celebrat 10 ani de prezenta pe piata din Romania, in noul sediu central al companiei din VGP Park Timisoara, alaturi de clienti, parteneri si intreaga echipa locala.
Evenimentul aniversar, care a marcat si inaugurarea oficiala a noului centru logistic Hafele Romania, a adus in prim plan parteneriatele puternice create de-a lungul unui deceniu si in special angajatii, care au contribuit substantial la succesul companiei.
Infiintata in urma cu 10 ani, Hafele Romania s-a angajat sa utilizeze expertiza castigata la nivel international si know-how-ul specialistilor din industrie, pentru a oferi clientilor sai produse inovative care satisfac cerintele actuale ale pietei la cel mai inalt nivel.
In prezent, compania a devenit lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru mobilier, precum si sisteme electronice de control al accesului, colaborand constant cu producatori de mobilier, designeri de interior, proiectanti si arhitecti in vederea dezvoltarii unor proiecte care provoaca status-quo-ul industriei.
O evolutie constanta pe parcursul a 10 ani
Hafele Romania si-a inceput activitatea pe piata locala in anul 2009, intr-un mic sediu din Timisoara, cu o echipa formata din 31 de profesionisti, al caror obiectiv era acela de a pune la dispozitia partenerilor sai cea mai larga si variata gama de produse si solutii destinate industriei de mobilier, distribuitorilor de feronerie, arhitectilor si companiilor implicate in dezvoltarea de proiecte arhitecturale. In primul an de la infiintare, distribuitorul a realizat o cifra de afaceri de 15 milioane de lei.
Afacerile companiei au urmat un trend ascendent constant pe parcursul urmatorilor 10 ani de activitate, iar investitiile realizate in ultimii ani au sustinut evolutia companiei pe piata locala.
In momentul de fata, Hafele Romania livreaza anual peste 7500 de articole diferite catre peste 1000 de clienti, realizand o cifra de afaceri de aproximativ 50 de milioane de lei. Cei 45 de specialisti din cadrul Hafele Romania isi desfasoara activitatea in noul sediu central din Timisoara care reprezinta si centrul logistic al companiei si in sediul din Bucuresti care cuprinde un birou operational si un showroom.
Succesul companiei este dedicat clientilor, partenerilor si angajatilor
”Hafele Romania a trecut prin 10 ani plini de provocari si de profunda transformare, dar un lucru a ramas neschimbat in tot acest timp - modul nostru de a aborda business-ul. Cea mai mare realizare si mandrie a echipei noastre, este faptul ca in acest moment Hafele este partenerul celor mai semnificativi jucatori de pe piata distributiei de feronerie din Romania, alaturi de care contribuim activ la imbunatatirea locuintelor romanilor prin produse si servicii inovative.” a declarat Rodica Popescu, Managing Director in cadrul Hafele Romania.
Mai mult decat atat, Hafele Romania nu ar fi avut acelasi impact in industrie fara clientii sai, alaturi de care a dezvoltat parteneriate puternice si de lunga durata, dar mai ales fara angajatii care au sustinut cresterea companiei, transformand provocarile intampinate pe piata locala in noi oportunitati de dezvoltare.
Astfel, in cadrul evenimentului aniversar organizat la inceputul lunii octombrie pentru celebrarea unui deceniu de succes pe piata locala, Hafele Romania a adus multumiri speciale oamenilor care au facut posibil acest succes si care continua sa alimenteze ambitia companiei de a-si extinde reteaua de distributie si portofoliul de produse.
”Privim cu incredere viitorul datorita partenerilor care au crescut alaturi de noi in ultimii zece ani, datorita partenerilor nostri de nota zece care au inspirat fiecare decizie strategica din evolutia noastra. Intotdeauna a fost vorba despre ei si intotdeauna ei ne vor motiva si ne vor inspira sa aducem un plus de valoare serviciilor si produselor noastre”, a afirmat Rodica Popescu.
Noul centru logistic va sustine cresterea afacerilor pe piata locala
Una dintre deciziile strategice, luate ca urmare a dorintei companiei de a oferi partenerilor sai, servicii logistice de inalta calitate si livrare rapida pentru peste 2000 de produse de stoc din portofoliul sau, a fost relocarea depozitului si sediului central Hafele Romania in VGP Park Timisoara, intr-o unitate Build-to-Suit, clasa A, cu o suprafata de 3000 metrii patrati.
”Relocarea centrului logistic Hafele Romania intr-un nou spatiu care respecta cele mai inalte standarde tehnice si de calitate in ceea ce priveste constructia de spatii industriale si care beneficiaza de o pozitionare strategica in partea de nord-est a municipiului Timisoara, va furniza echipei noastre noi oportunitati de imbunatatire a eficientei operationale si ne va pune la dispozitie o parte dintre atuurile necesare pentru a le oferi partenerilor nostri mai mult decat produse, pentru a le oferii servicii complete.” a declarat Rodica Popescu.
Noul sediu central inaugurat in cadrul evenimentului aniversar, este format dintr-o zona dedicata birourilor, cu o suprafata de 500 metri patrati, dotata exclusiv cu mobilier produs cu accesorii Hafele si sisteme electronice de control al accesului din gamele proprii si o zona dedicata operatiunilor logistice si de depozitare, cu o suprafata de 2500 metri patrati.
Pe parcursul evenimentului, invitatii au avut oportunitatea de a vizita noul sediu si de a experimenta ultimele tehnologii pentru mobilier si solutiile inteligente pentru aplicatiile arhitecturale utilizate de Hafele Romania in dezvoltarea birourilor proprii. Informatii suplimentare, la www.hafele.ro  
    
 
athena_370px
ghid_montaj
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK