Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HILTI: Alege si combina cu Hilti
HILTI: Alege si combina cu Hilti
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 10 Mar 2014 15:39
Alegeti-va singuri sculele, acumulatorii, incarcatorul si accesoriile potrivite. Aveti acum posibilitatea de a alege produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor voastre, fie ca este vorba doar de acumulator, corpul sculei sau incarcator. Alegerea este a dumneavoastra!
- 100% flexibilitate in alegerea produselor dorite (corpul sculei, acumulatori, incarcator sau accesorii);
- acoperiti-va nevoile in functie de voltajul acumulatorului;
- exact asa cum doriti, perfect pentru a satisface cerintele dumneavoastra.
 
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left